2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

393 بازدید | 49 پست

سلام دیروز که روز ۱۳ ای یو ایم بود بی بی چکم منفی شد حالا به گفته شوهرم میرم ازمایش ولی اصلا امید ندارم تا صبح نخوابیدم ساعت ۶ هم بیدار شدم انقدر دلم شکست خیلی به این ای یو ای امیدوار بودم😭😭 دیروز خیلی گریه کردم

خب زوده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
یعنی امروز ازمایش هم نشون نمیده یا حداقل مشکوک بزنه ؟

شایدنشون بده

آی یوآی یه حسنی داره بدنت روآماده بارداری طبیعی هم میکنه

فقط کمرت روهمیشه ببند

عین ژاپنی ها

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
میرم امروز حرم امام رضا علیه السلام واست یه نینی سالم و صالح میگیرم 😘

😭😭😭😭 توروقران اره برام دعا کن بگو دست خالی برش نگردونین به خدا دلم شکسته دارم با گریه مینویسم به خدا دلم شکسته😭😭😭😭

😭😭😭😭 توروقران اره برام دعا کن بگو دست خالی برش نگردونین به خدا دلم شکسته دارم با گریه مینویسم به ...

من میرم میگم 

ولی خودت هم بهشون بگوووو اینقد مهربونن 

اینقد ناظرن

اینقد شنوا هستن 

میدن بهت 

روز شهادتشون فرداست تونستی یه نذری شله زرد یا هرچی‌تونستی بپز بده دو‌سه تا همسایه 

نینی تو‌ دلته غصه نخور

من میرم میگم ولی خودت هم بهشون بگوووو اینقد مهربونن اینقد ناظرناینقد شنوا هستن میدن بهت روز شهادتشون ...

اتفاقا دیروز شله زد داشتیم به ۱۲ نفر دادیم گفتم بی بی بزنم دلم شاد شه قسمش میدم به جوادش یا امام رضا تورو به جون پسرت منو اینسری دست خالی برنگردونین

2810