2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن و شوهر محرم ترین آدمها بهم هستندر زمان بیماری یا شرایط سخت مثل همین بارداری میتونن کارهای شخصی هم ...

دقیقا شوهر من نامحرم ترین فرد ب منه...

ن از لحاظ جنسی ن از لحاظ روحی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببخشیدا ولی وقتی لخت همو میبینن دیگه چیش بده بلخره لازمه نظافت و وقتی نتونی همسر برای چیه دقیقا؟ اگ ...

چطور روتون میشه موهای اونجا را ببینن🤢

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
واسه منو خودشون تو بیمارستان با ژیلت زدن ... اورژانسی رفتم

ببخشید  موی زائد موقع زایمان اگه باشه، چ اشکالی دارع اگه باشه ک بایدحتماشیو شه؟

من مجردم نمیدونم زیاد، کنجکاو شدم😀

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چطور روتون میشه موهای اونجا را ببینن🤢

خیلی راحت انگار مال اونارو نمیبنیم مثلا زنو شوهریما اگه قرار باشه از شوهرم خجالت بکشم پس شوهر برا چیمه برا اینکه فقط  حالشو ببره؟؟  بعدشم منکه با شوهرم حدو مرضی نداریم 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

من که خودم تا روز زایمان راحت شیو میکردم با ژیلت،مگه باید ببینی که بزنی؟ ژیلت رو میکشی روی ناحیه بیکینی دیگه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
دقیقا شوهر من نامحرم ترین فرد ب منه...ن از لحاظ جنسی ن از لحاظ روحی

امیدوارم محرم ترین آدم به قلب و روحتون بشه  

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ببخشید موی زائد موقع زایمان اگه باشه، چ اشکالی دارع اگه باشه ک بایدحتماشیو شه؟من مجردم نمیدونم زیاد ...

بخیه که میخوان بزنن عفونت میکنه واسه همین مو نباید باشه 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
2810