2777
2789

واقعا کم آوردم این افسردگی لعنتی هم بدترم کرد 

همش دارم روزشماری میکنم 

فکر کنم با این وضعم احتیاج به درمان دارم 

نمیدونم تو شیردهی میشه داروی اعصاب مصرف کرد یا نه 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چبشده

همش در حال نق زدن و من اصلا نمیدونم چشه 

تمام زندگیم تعطیل شده 

به هیچی نمیرسم 

همش استرس فردا ها رو دارم 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش در حال نق زدن و من اصلا نمیدونم چشه تمام زندگیم تعطیل شده به هیچی نمیرسم همش استرس فردا ها رو دا ...

عزیزم من از  چند سال قبل بارداری افسردگی داشتم و هر شب چند تا قرص میخوردم. اما برعکس شما بچه داری برام سخت بود ولی شیرین. از روزهایی ک از تنهایی غصه میخوردم و فکر خودکشی داشتم خیلی بهتر بود. هر  چند اعصابم نسبت ب بقیه ضعیف تره و نتونستم و نخواستم شیر بدم اما بهرحال بچه داری یک مرحله ای از زندگی هست ک باید با صبوری ازش بگذری 

یه ماهشما چند وقتشه

هشت ماه 

ببین من از خودم برات بگم تا دوماهگیش شبا تا صبح بیدار بود ، تا سه ماهگیش کولیک داشت و تا پنج ماهگی رفلاکس پنهان 

گریه میکردا، قشنگ سه ماه من شبا تا صبح بیدار بودم. تا پنج شیش ماهش شد عذاب کشیدم ، با بچم گریه میکردم ، هر روزش برام هزار سال گذشت 

کم کم بهتر شد اونا ولی با چالشای جدید دیگه ای مواجه شدم ، سخت تره ولی چون بزرگ شده بازی میکنه اینا شیرین تره

[QUOTE=352133503]یه ماه شما چند وقتشه [/Qکاش منم مث تو مادر میشدم  از این نعمتی ک‌خدا بهت داد ناشکری نکن اینا لحظه های شیرینی هست ک خدا نصیبت کرده خداروشکر کن هم خودت سالمی هم‌ بچت به چیز های مثبت فک‌کن 

هروقت ک‌شیرش دادی برا منو هم سال منم دعا کن خدا بهمون بچه بده ممنون 

یه ماهشما چند وقتشه

یکماهه ک خیلی کوچولو و نازه! 

هر هشت ساعت بهش کولیک ایز بده برای دل دردش.. گریپ میچر هم بخر برای مواقع اورژانسی اگر خیلی جیغ زد و پاهاش کوبید زمین یعنی دل درد شدید و بهش دو سه سی سی بده آروم شه 

همیشه هم قنداقش کن تا آروم باشه 

2810