2777
2789

سلام دخترم ۱۰ ماهشه،از وقتی چهار دست و پا میره خیلی بازیگوش شده خودش به تنهایی بازی میکنه خودشو سرگرم میکنه اصلا بهونه نمیگیره،پیش مامانم بذارم اصلا اذیتی نداره تا من برگردم،جدیدا تنهاش بذارم مثلا اتاق دیگه ای برم هم نمیترسه و علائم اضطراب جداییش میشه گفت تا حدودی برطرف شده،آیا میشه گفت این بچه مستقله یا ممکنه تغییر کنه؟خودمم بچه کاملا مستقلی بودم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

عنوان رو دیدم فکر کردم حداقل ۱۶ ۱۷ سالشه دخترت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عنوان رو دیدم فکر کردم حداقل ۱۶ ۱۷ سالشه دخترت

خب تو همین سایت میگن بچه از نوزادیش معلومه مستقله یا وابسته

چند وقتش بشه مشخص میشه؟

بچه مرتب در حال تغییره، یکم از ۴-۵ سالگی میشه شخصیتشو کم کم شناخت اما همیشه دوره های وابستگی و خجالتی بودن رو دارن مثلا یه دوره هایی بیشتر احساس به حمایت دارن و باز دوباره مستقل ترن. اما میشه گفت که مثلا در کل وابسته ان یا نه. فک میکنم دیگه از ۱۳-۱۴ سالگی بشه بیشتر نظر داد

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
به نظر شما چند وقتش بشه مشخص میشه؟

عزیزم دخترمن ۵سال ونیمشه شخصیتش مرتب در حال تغییره

مثلا تا چندماه پیش خودش میرفت تو اتاقش بازی میکرد چیزی میخواست میرفت برمیداشت اما الان میگه باهم بریم و تنها نمیره

عزیزم دخترمن ۵سال ونیمشه شخصیتش مرتب در حال تغییرهمثلا تا چندماه پیش خودش میرفت تو اتاقش بازی میکرد ...

پس حالا خیلی زوده واسه این حرفا

من فکر کردم از همین سن با توجه به این خصوصیاتش میشه گفت مستقله