2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

های ریسک بودید؟ چرا تعلق نگرفت؟

ان تی ۲ بود اما آزمایشم سندوم دان ۱به ۴۶ بود آمینوسنتز شدم خدا رو شکر سالم بود نگران نباشید ان شاالله برای شما هم سالمه...نمیدونم والا میگن این آزمایش ها تعلق نمیگیره گلم اما شما پیگیری کنید

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
ان تی ۲ بود اما آزمایشم سندوم دان ۱به ۴۶ بود آمینوسنتز شدم خدا رو شکر سالم بود نگران نباشید ان شاالل ...

ریسک من ۱ به ۴ 🥺🥺😔😔😔

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ریسک من ۱ به ۴ 🥺🥺😔😔😔

ریسک ۱به ۲ هم تو این سایت بودن که بچه هاشون سالم بود اینها همش یه عدده پس امیدت به خدا باشه حتما واسه دعا میکنم واست گلم....

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
ریسک ۱به ۲ هم تو این سایت بودن که بچه هاشون سالم بود اینها همش یه عدده پس امیدت به خدا باشه حتما واس ...

مرسی عزیزم... واقعا نمیفهمم چطوری زنده ام و دارم این روزا رو میگذرونم...  امیدم فقط به خداست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزمایش غربالگری دوم و انجام دادی؟تو دومی بازم باید خون بدیم ؟مگه اولی خوب باشه بازم دومی و خون میگیر ...

من نه عزیزم چون ریسکم خیلی بالا بود باید مستقیم آمنیوسنتز بشم.   آزمایش خون مرحله دوم برا اوناییه که تو مرحله اول ریسک متوسط یا کم داشته باشن.  ولی اونایی که مرحله ادل بدون ریسک باشه، مرحله دوم دیگه فقط سونو هست و آزمایش نیازی نیست انحام بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای کاش یه نفر عکس از غربالگری یک و دو رو بزاره 

من تو هفته ۲۲و سه روز رفتم یه سونو دادم فقط مقدار ران و شکم و جمجه و دور سر. داده با ضربان قلب 

الان این کدومه 

غربالگری یک و جا موندم 

من نزدیک بیست نفر میشناختم ریسکشون بالا بود استاتر امینو هم همه رفتند بچه ها همه سالم خداروشکر برای شما هم همینه نگران نباش عزیزم 

الهی که به سلامتی بفلش کنی هفته چندمی؟

ای کاش یه نفر عکس از غربالگری یک و دو رو بزاره من تو هفته ۲۲و سه روز رفتم یه سونو دادم فقط مقدار ران ...

من آلام ۱۵ هفته و ۲ روز هستم عزیزم.

ممنون از دعاهای خیرت💕

انشاالا شما هم نی نی قشنگت صحیح و سالم بیاد بغلت

1
5
10
15
20
25
30
35