2777
2789

از دیشب دیگ حرف نزدیم فقط یکبار صبح ساعت ۱۱ بهش پیام دادم سلام گفت سلام گفتم خوبی گفت قربونت و دیگ هیچی ‌‌‌‌‌..

بهم گفته وقتی سرکارم زنگ نزن بهم 

چند تا پیام گذاشتم پنج ساعته منتظرم هیچی نگفته 

دیگ تحمل نکردم زنگ زدم جواب نداد 

چیکار کنم 😕  

نظامیه خیلی نگرانشم چند روز پیش چندتا از همکارانش رو زده بودن

ببین تو حق داری ولی اون بیشتر حق دارهمردا سرکارشون فقط به کار فک میکنن وسط دغدغه و اعصاب خوردیش وقتی ...

کاش انقدر خودتا کوچیک نمیکردی بزا این شوهرت … بخدا من تمام تاپیک هاتو خوندم …همش میگی زنگ نمیزنه ج نمیده پیام نمیده …خب چرا تو انقدر پیگیری؟؟؟ چرا انقدر زنگ می‌زنی؟چرا تو با اون میسازی میگی اخلاقشه؟چرا کوتاه میای انقدر؟ خب یکمم اون با تو بسازه بگه اخلاقشه…یکمم اون کوتاه بیاد…یکمم اون بزنگه اون پیگیر باشع اون بیاد خونه شما …تو مگ نمیری کارا باباشا انجام میدی؟خب اونم بیاد کمک دست بابات اگ کاری داره بابات…چرا الان عفونت گرفتی نگرانی ک اون مریض نشه؟؟خب اونم نگران باشع ک خودش باعث شده یکمم نگران خودت باش ک عفونت شدید تز نشه …یکم ب فکر خودت باش …یکم نگران خودت باش..چرا فک میکنی شوهر داری همش باید فکر اون باشی؟اون چی میخوره اون کجا میخابع …اون اصن براش مهمه تو چی خوردی؟اون براش مهمه تو مریض میشی؟ک تو انقدر این شوهرتو برا خودت بزرگ کردی و خودتا خار و خفیف ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پا میشی میری برا خواهر شوهرت غذا میپزی؟پا میشی میری خونه پدر شوهرتا تمیز میکنی؟؟ انقدر خودتا فدا میکنی برا کی؟برا شوهری ک انقدر سرده؟؟ ب خودت بیا ….الان خواهر تو بخاد تا در مغازه بره شوهرت ماشینم زیر پاش باشه نمیبره و بیاره …اونوقت تو خودتا نوکره خانواده اش کردی؟ یکم ارزش قائل شووووووو… تو مگ چیت کمه؟؟مگ چته ؟مگ چیش از تو سره ؟ والا بخدا هزاران آدم شوهر می‌کنند اگ مثل تو باشن 

کاش انقدر خودتا کوچیک نمیکردی بزا این شوهرت … بخدا من تمام تاپیک هاتو خوندم …همش میگی زنگ نمیزنه ج ن ...

قبول دارم بعضی حرفارو 

اما اینکه امروز جواب نداد چون بازداشتگاه بوده از صبح ..

یک ساعت پیش بهم زنگ زد بهم گفت ..

پا میشی میری برا خواهر شوهرت غذا میپزی؟پا میشی میری خونه پدر شوهرتا تمیز میکنی؟؟ انقدر خودتا فدا میک ...

نه ولا اینکارارو‌نمیکنم .. هیچ وقت نمی‌خوام با خونواده شوهر صمیمی باشم ، غذا پختن برای خواهر شوهر یک بار بود که رفتیم خونش شوهرش اصلا اجازه نمیده این بره بیرون شوهرش تو‌ دادگاه کار می‌کنه وقتی ساعت 7 صبح می‌ره تا 2 بعدازظهر اجازه خروج نداره چون انگشت میزنع میره و میاد .. خواهرشوهرمم این تایم می‌ره بیرون پیش دوستاش و گشت و گذار .. بعد غذا فریز می‌کنه که اگه ی روز دیر اومد شوهرش نفهمه بیرون بوده زود غذاش حاضر شه

حالا ی بار ما رفتیم خونشون بعد گفت می‌خوام دلمه درست کنم منم با خودم گفتم لابد میخواد مارو ببره پارک ..

ازم خواست کمکش کنم دلمه ها رو گرفتیم و تموم شد دیدم نصفشو گذاشت تو ظرف برای دوستش و بقیشو گذاشت در فریزر 

خیلی بهم برخورد خیلی ناراحت شدم ..

کار خونه پدر شوهر هم اصلا انجام نمیدم بخدا 

فقط وقتی شوهرم بگه برم خونشون یه غذا بپزم و ظرفای خودمون رو بشورم همین 

وگرنه هیچی ..

کاش انقدر خودتا کوچیک نمیکردی بزا این شوهرت … بخدا من تمام تاپیک هاتو خوندم …همش میگی زنگ نمیزنه ج ن ...

من بابام شغلش آزاده چند روز پیش براش بار جنس اومد به شوهرم زنگ زد اومد کمکش ولی بابام بهش پول داد در عوض کمکش ینی ما اصلا ازش انتظاری نداریم 

پدرشوهرم عقل نداره بیچاره بعضی وقتا یه چیزایی میگه آدم هنگ می‌کنه 

مثلا یه قلک داره همش هزار تومنی دوهزار تومنیه شوهرم بعضی وقتا ده هزاری اینا توش پیدا می‌کنه در میاره😂 

بعد ی بار منو پدر شوهرم خونه بودیم صدام کرد رفتم تو اتاق گفت عروس تو دخل منو جا به جا کردی 😐💔 خیلی ناراحت شدم خیلی ..به شوهرمم گفتم زیر بار نرفت گفت نه منظورش این بوده که تو خواستی مرتب کنی دست زدی خواسته بفهمه من دست زدم یا تو به قصد مرتب کردن جابه جا کردی 

پا میشی میری برا خواهر شوهرت غذا میپزی؟پا میشی میری خونه پدر شوهرتا تمیز میکنی؟؟ انقدر خودتا فدا میک ...

ی بار دیگه خواهر شوهرم زنگ زد به باباش گفت شاید بیام امشب خونتون 

منم اونجا بودم شد ساعت 8 نیومد 

منم دیگ گفتم نمیاد اندازه خودمون برنج درست کردم 

کوبیده و سالاد فصل 

شد ساعت 9 دیدم اونو بچش و شوهرش اومدن گفتن که رفتیم خونه ببینیم قراره جابه جا بشیم 

من خیلییی بهم برخورد 

بعد از در اومده میگ‌که آجی چای درست کردی 😐😐 

منم فقط یه لبخند بهش زدم و هیچی دیگ بهش گفتم کبابا رو تو درست کن

سرسفره هم به شوهرم گفتم شام که خوردم بهم میگی آماده شو ببرمت خونه دیره بابات حرف نزنه 

که ظرفا میوفته گردن من 

دیگ ظرفا رو هم خودش شست 

بعد اون هم من اصلااااااااا نرفتم اصلااااااا

ی بار به شوهرم گفته بود که فردا ساعت ۳ بعداز ظهر من میام خونه بابا اینا توام زنتو بیار منم به شوهرم گفتم امتحان دارم نمیتونم بیام اگرم بیام نزدیک شام میام نه ۳ بعدازظهر من نمیتونم انقد زود بیام 

شوهرم قهر کرد بخدا یک هفته هیچی نخورده بود بعد کفر میکرد میگفت من زن دارم و یک هفته س خشک‌شدم از گرسنگی

اون یک هفته مرخصی بود ولی یک بار نیومد دیدن من 

نمی‌دونم بخدا چیکار کنم دیگ اگه برم اینجوری میشه اگرم نرم باز زندگیم میشه زهرمار

یا مثلاً میگن خودت رو سرگرم کن ازش فاصله بگیر 

بخدا من شوهرم حتی نمیزارع روبیکا هم داشته باشم 

دیروز رفتم امتحان داشتم ساعت ۸ رفتم تا ۱۱ مدرسه بودم می‌گفت کدوم گوری بودی کدوم امتحانی سه ساعت طول می‌کشه دیگ بعد اون باز رفت تو خودش وگرنه مدتی بود خیلی خوب بود امروز هم که بازداشتگاه بوده 

من نه رفیقی دارم نه کلاسی نه چیزی چیکار کنم همش گوشه خونه‌م شوهرمم اجازه نمیده بیرون برم یا کاری کنم 

مستقیما هم ازش فاصله میگیرم میگه فک نکن اینجوری من جذبت میشم اینجوری ازت دورتر میشم ..

دیروز من داشتم ظرف  میشستم بهش پیام داده بودم از قبل بعد یک ساعت جوابمو داد بعد من تا دیدم سریع نوشتم چند دقیقه صبر کن 

بخدا دو دقیقه من دیر جوابش رو دادم می‌گفت من سگ توام تو منو آدم حساب نمیکنی ...

بعد بهش میگم پس چرا من اعتراض نکردم تو یک ساعت دیر جواب دادی چون درک کردم سرکاری توام درک میکردی من دستم بند بوده 

میگ‌توی خونه تو چه کاری داری وظیفته که پیام بدی بمن جواب پیاممو بدی سریع ..

عفونت هم میدونم شوهرم هیچ کاری نمیکنه میدونم دکتر برو‌نیست میدونم براش مهم نیست و اگه مشکلی پیدا کنه و درمان نکنه باعث بشه نتونع بچه دار بشه مقصر میشم من ..

میشناسمش دیگ ..

همین الانشم من قرص ال دی میخورم برای پیشگیری چون عقدم روزی صد بار میگ آخرش تو با این قرصا بچه دار نمیشی اون موقع من میمونم و تو