2777
2789
عنوان

نمیدونمممم خوشحال باشم از اینکه باردارم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا یه تنفسی به مامان بابات بده.  قسط جهیزیه تموم نشده سیسمونی باید بگیرن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خدا نکنه عزیزم 😂😍

عزیزم هدیه ی خداونده پس نزنش قطعا خیری توش بوده ،از حالا زمزمه هاشو شروع کن که ما تصمیم گرفتیم زود بچه دار شیم و نمیخوام وقت تلف کنم😄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ننه جیگرممم اصلا ب سقط فکر نکن.

به نظرم یک ایده جال بزن یک نامه بنویس از طرف بچه بگو من اولین بچه که تو عروس بابا مامانم هستم دوستت داررم بابا جون و از عکس العمل شوهرت فیلم بگیر یادگاری بمونه🥰🥰😍😍😍😍😍

دیگه رال نی حالم....

عروسیت که نزدیکه گلی چرا دیگ. نگران نباش

مبارکت باشه انشالا

این دور زمونه بچدارشدن سخته

خداروشکر کن و اصلا به این چیزا فکر نکن🤗

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خوشحال باش. کسی که متوجه نمیشه فعلا بارداری. بعد عروسی هم که ۹ بعد بچه میاد. می‌دونم شاید به این فک ...

دقیقا خودم حس میکنم خیلی زوده کلی برنامه ها داشتم میخواستم اول زندگی کلی عشق و حال کنیم ولی حالا همین اول بچه اومد 😂