2777
2789
بیشعوره فقط میگ اگ دختر بود اسمشو خودت بزار

من اگه بجات بودم در نهایت بچه رو به اسمی که خودم دوست داشتم صدا میزدم حالا تو شناسنامه هر چی میخواد بزاره

دقیقا دوستم و شوهرش اینکارو کردن ، هر کدوم بچه رو با اسمی که دوست دارن صدا میزنن

البته اگر با کلی اصرار قبلش تونستی نظرش رو عوض کنی بهتره

بگو خودت انتخاب کن ولی یه چیز دیگه

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالت راحت🙂الان یه عده مثلا آریایی متوجهت می‌کنند که این اسم پادشاه ایرانیه و خییییلی هم زیباستحالا ...

بیین خدایی بی انصافی نکن دیگه من خودم از همون آریایی پسندام ولی واقعا خشایار بی نامردیه کورورش و بردیا اینا اسمای قشنگی شکی توش نیست. بعدشم حاضرم شرط ببندم اگه میگفت شوهرم گفته حسین بزار کسی اینجا توهینی نمیکرد چون اسم حسین واقعا قدیمی نیست و نمیشه. حالا این واقعیت دیگه 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
2805

بگو فامیلی تو روشه حق اسم رو هم از من میگیری 

والا این مردا چقدررررر پرو شدن والا تموم سختی رو مادر میکشه ۹ مادر بچه رو به شکم میکشه بعد زایمان میکنه و شیر میده هزار تا درد رو هم تحمل میکنه بعد یکی میاد اسم فامیل بچه رو به نام خودش میزنه والا هرکی به هرکی شده زوره واقعا بگو تو چیکار کردی که انتظار داری همه رو خودت انتخاب کنی

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
خیالت راحت🙂الان یه عده مثلا آریایی متوجهت می‌کنند که این اسم پادشاه ایرانیه و خییییلی هم زیباستحالا ...

نه عزیزم 😐💔😂 درسته ایرانیه و اسم پادشاه اما توی جامعه امروزی روی بچه تازه بدنیا اومده کاربرد نداره 

پسرانه:

آریشا به معنی شاه ایرانی 

داریا به معنی دارنده خوبی ها 

هیرمان به معنی به یاد ماندنی 

مهبد به معنی نگهبان ماه

آرنیا به معنی از نسل آریایی 

ویهان به معنی جوانمرد

بردین به معنی مقاوم و سر سخت

نیاراد به معنی نجیب زاده

دخترانه:

آنیسا به معنی عشق

ملورین به معنی مروارید سیاه

آوین به معنی زلال مثل آب 

لیانا به معنی درخشان و زیبا

آیرا به معنی روشنی بخش

تیارام به معنی آرامش چشمان

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

چقدر یه عده مسخره هستید که به بهونه اسم به آریایی ها توهین میکنین اسم آریایی زیبا کم نداریم استارتر حتما اسم ایرانی انتخاب کن

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
2810