2777
2789
اهانننن سر این اینو میگه که طرف اسم دوست پسر قبلیشو نزاره😂شوهر خاله منم نمیزاشت فک میکرد خالم اسم د ...

دوس پسر هم باشه زمان ما اسم های امروزی نبود همه علی و ممد و سعید بودن😂😂😂 من بزارم هم یه اسم جدید خوش لحن میزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن اصلا برای من سنگینه

اسی کجای کاری ی بار یکی تاپیک زد که اسم پسرم تهران .بعد اصرار هم داشت زیباست و هرکی میگفت نه قشنگ نیست به باد تمسخر میگرفتش باز خشایار خوبه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

خیالت راحت🙂الان یه عده مثلا آریایی متوجهت می‌کنند که این اسم پادشاه ایرانیه و خییییلی هم زیباست

حالا اگر میگفتی میخواد بزاره مثلا حسین،تیکه پاره میشدی

با یه خفه شو گفتن همه مون رو خوشحال کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ن اصلا برای من سنگینه

خوب اسم سلیقه ایه شما هم به عنوان مادر حق داری اسم بچه اتو انتخاب کنی ،من خودم به شخصه اسامی ایرانی میپسندم ما تو اقواممون خیلی اسم ایرانی میداریم برای بچه هامون ،ولی تو سن و سال شما سلایق فرق میکنه 

ما یه خشایار داریم خشی صداش میکنن به نظرم اسم های بهتری هم هست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
خیلی قشنگهایرانیه خودت میخوای از این عربیا بزاری!؟

این عربیا؟؟؟؟ 

چه طرز حرف زدنه دوست عزیز؟ 

همین «عربیا» که میگید، ریشه در باور و اعتقاد ما ایرانی ها به دین اسلام داره. از اونجایی که زبان دین اسلام هم عربی هست، اسامی عربی وارد فرهنگ ما شدند که بسیار هم زیبا هستند. 

شمایی که به احتمال زیاد دم از احترام به عقاید (🙄) می زنید، باید بدونید که حق ندارید به مقدسات دیگران توهین کنید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
2810