2777
2789
یکی از فامیل هامون گذاشت آتوسا میگفتن اسم رنگ مو گذاشته انقدر رفتن رو اعصابش که عوض کرد گذاشت آرتمیس

اوووو کجاها مردم فکرشون میره ،اسم دخترم کیاناست  کیانا رو با جان و دل دوست داشتم ولی اسم رز ،ارکیده ،مروارید رو هم دوس داشتم ولی نمیتونستم بینشون انتخاب کنم ولی به کیانا که فکر میکردم با قطعیت دوستش داشتم به نطرم اسم کاملی میومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم قرار گذاشتیم اسم پسر مونو بزاریم حسین

یهو روزی که به دنیا اومد گفت بابام گفته چون تو ماه رمضون به دنیا اومده یا بزارین ذوالفقار یا رمضون اگر میخوای اینو نزارم باید همون اسمی که من میگم بزاریم که خودمم جلو بابام در بیام 💔

2805
پس نقش مادر چیه این وسط

بهش گفتم من دارم سختی حملشو میکشم بعدشم تا یه عمر تربیت و مریضی و درس و هر چیزیش با منه

گفت من یه عمر خرجشو میدم 

می‌دونی آدم یه جایی دیگه از کلکل با آدمی که نمی‌فهمه خسته میشه ...

اره گفتم بهش درد و زایمانش برای منه گفت دختر بود تو بزار هر اسمی که دلت خواست

وا چرا دختر پسر میکنه یعنی چی بچه رو باید زن اسمشو بزاره چون فامیل پدر روشه 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
بهش گفتم من دارم سختی حملشو میکشم بعدشم تا یه عمر تربیت و مریضی و درس و هر چیزیش با منهگفت من یه عمر ...

هیچی پس ،مرغش یا پا داره ،حسین قشنگتره تو هر دوره ای این اسم هست ولی ذوالفقار و رمضان واقعا خوب نیست 

خودش میدونه اسم بچه های امروزی رو ولی مغزش یاری نمیکنه

ی شب خودتو بزن ب حال بدی 

بعد ناله کن 

بعدم بگو وااای خدایا این همه سختی میکشم‌ ولی اسم بچمو نمیتونم انتخاب کنم 

شاید همسرت گفت هر چی تو بگی 

همکار مامانمم خانواده سرشناس و پولدااااااار

اسم بچشو گذاشته خشایار

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
2810