2777
2789

علتش چی بود ؟ چه شیر خشکی میدادین؟

دختر من چون از اول شیرم کم بود مجبور شدیم شیر خشک بدیم الان گاهی شیر خودمو میدم ولی خیلی کم میخوره 

هر دوساعت ۹۰ سی سی شیر خشک نان میخوره دخترم

آپتامیل دادم

بیشتر به خاطر اینکه وقتایی که بیرون هستم نمیتونستم شیر بدم شیشه هم بخوره 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بخاطر اینکه احت هیچ شرایطی زردیش نمیومد پایین دیگه دکتر گفت شیرخودتو قطع کن شیر خشک بده....بیومیل بود فک کنم ماکش

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک آپتامیل دادم از همون اولش چون نمیتونستم شیر خود رو بدم . تا الان یک سک سالو سه ماهشه شیر خشک آپتامیل میخوره اما این مدت خیلی به سختی گیر میاد شاید انداختمش روی شیر خشک نان که راحت تر گیر میاد