2777
2789

چرت محضه 

ریشه ش از عقاید هندو های گاو پرسته 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا من دوسندارم اصلا واقعیت داشته باشه؟ با اینکه تو زندگی الانمم خیلی کمبوها دارم همیشه مشکل داشتم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
به نظر منم جالبهاما یه نظریه رد شده هست

کی میتونه رد کنه یا تایید کنه این مسائل رو؟ شاید بعد از مرگ پرده ها برداشته بشه زنده ها هرچی میگن ذهنیت خودشونه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چ با اطمینان میگی

هندویی گاو و می پرسته خیلی منطق داره که عقیده تناسخش راست باشه؟؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
کی میتونه رد کنه یا تایید کنه این مسائل رو؟ شاید بعد از مرگ پرده ها برداشته بشه زنده ها هرچی میگن ذه ...

چرا حقیقت این دنیا ب آدما گفته نمیشه و همه فرضیه هست ؟ حتی بهشت و جهنم هم قطعی اثبات نشده ؟ چرا همشون فقط گمانه و فرضیه هست ؟؟؟

کی میتونه رد کنه یا تایید کنه این مسائل رو؟ شاید بعد از مرگ پرده ها برداشته بشه زنده ها هرچی میگن ذه ...

خیلی از مسائل هست که دیده نمیشن اما انسان با منطق واستدلال اونا رو رد یا تایید میکنه

این فرضیه هم با استدلال رد شده