2777
2789
عنوان

کیا لابیا پلاستی انجام دادن راضی یا ناراضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی مشکلی ندارم،فقط یکم با لباس زیرهای گیپور به مشکل بر میخورم،ولی نمی تونم ریسک عملو بپذیرن

منم شاید در حد نیم سانت مشکل داشته باشم که خب عادیه، اما اگه دکتر بد باشه و عمل خوب پیش نره خیلی بده 

منم شاید در حد نیم سانت مشکل داشته باشم که خب عادیه، اما اگه دکتر بد باشه و عمل خوب پیش نره خیلی بده

به نظرم اگه اینجوری هستی فیلر بزن منم میخوام بزنم خیلی خوبه کلا مخفی میشه لابیا

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

من نمیدونم از کجا میفهمی لابیا بزرگه یا کوچیک 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

دقیقا،بعد خوب نیست اصلا نباشه،چون باعث میشه موقع رابطه لغزنده سازی بهتر انجام بشه،می ترسم اینکه کامل برداشته بشه ،برا دوره یائسگی که آدم به طور طبیعی خشکی واژن داره،این مسئله براش تشدید بشه

سرچ کن عمل لابیا پلاستی تمام جراحی های واقعی عمسهاش هست نگاه کن متوجه میشی بزرگ بودنش چه شکلیه

چندشم میشه 

خواستم شما توضیح بدی ولی ممنونم

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
چندشم میشه خواستم شما توضیح بدی ولی ممنونم

از لحاظ ظاهری لابیا هایی که بزرگن باعث میشه در حالت عادی از بین واژن بیرون زده بشه حالا وقتی بیرون زده باشه یعنی بزرگه چه یک سانت چه خیلی آویزون و بزرگ،