2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش بچمو میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست
بگو می‌خوام حمامش کنم یا غذا بدم بگو نه دارم باهاش بازی میکنم نمیشه یا اصلا جواب نده بگو خواب بودیم ...

کاری میکنن دوروز اگ نباشم برا بجه مهم نیست

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
مادر باید مقتدر باشه، خیلی راحت بگو نه نمیشه ببریدهر وقت خودت صلاح دیدی ببر پیششون اونم تنها نه، خود ...

گفتم بچه بدون من نبرید دوس ندارم استرس دارم وقتی از من دوره لج میکنن لججج

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری میکنن دوروز اگ نباشم برا بجه مهم نیست

این دیگ هنر خودته ک شل و وارفته نباشی منم با مادرشوهر زندگی میکنم اوایل همین کارو میکردم انقد تو روشون در اومدم ک میان میگم اجازه میدی بچه ها بیان

تا بردنش سریع برو برگردونش یا هم درو باز نکن برات توضیح دادم خودت می‌دونی دیگ

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
کار زیادی نمیتونید بکنید . یا خودتون باهاش برید یا بزرگتر که شد کم کم بهش اجازه ندید ‌ یا یهو ببرید ...

میگم شیر میخورا سرساعت میگیرن بعد ی ربع میگن بیارش میگم حمام بعد ی ساعت میگن بیایم ببریم برا هرچیزی سرساعت میگیرن میان 

میگم شیر میخورا سرساعت میگیرن بعد ی ربع میگن بیارش میگم حمام بعد ی ساعت میگن بیایم ببریم برا هرچیزی ...

بگو نه دیگ غذا خورده نمیشه باشه بعداً انشالله دیر نمیشه 

یا بگو نه حمام بوده سرما میخوره باشه فردا آب تنش خشک بشه بعد خیلی اسرار کردن بگو ای بابا نمی‌خوام دیگ دست از سرم بردار قطع کن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
چرا باز نکن.برو تو حمام داد بزن بله؟؟؟ داخل حمامیم شرمنده یا بازم کردی خواستن ببرن بگو نه الان نمیشه ...

ای خدا روانی شدمممم اینا ب خدا بااین حرفا دست برنمی‌دارن نمیدونم چ خاکی ب سر کنم

نده بهشون اگ شوهرت پشتته بگو نه بچه آوردم برای خودم نیاوردم سرگرمی شما باشه درم ببند دیگ محل نده

پشتم نیس دیشب هم گریه کردم گفت نمیخورنش ک میارنش آخر اینم بیشعور تر ازاونا

ای خدا روانی شدمممم اینا ب خدا بااین حرفا دست برنمی‌دارن نمیدونم چ خاکی ب سر کنم

همین ک گفتم با خشکی و سردی شده دعوا و بحث ندهههه

با اداادفار کاری درست نمیشه چون من خودم همینکارارو کردم 

نه نمیبرن بچسب به بچت دروقفل کن بهونه بیاربگودلم تنگ میشه اینطوری که میگی شایدبچه کوچیک خیلی دوس دار ...

دوست هم داشت باشن عیب نداره روزی یک بار ده دقیقه ببرن ن روزی ده بار هر بار دوساعت اینجوری دیگ بچه من نیست

بگو نه بچم خداروشکر مادر داره خودم حواسم بهش هستیا اومدن بردنش بعد ده دقیقه برو دنبالش بگو نه قوربون ...

چشم ایشاالله ک جواب بده

به همسرت گفتی چی میگه؟تا میتونی جلوشون بگیر بچه دو تربیتی میشه

میگ نمیخورنش ک آخر میارنش.

این دیگ هنر خودته ک شل و وارفته نباشی منم با مادرشوهر زندگی میکنم اوایل همین کارو میکردم انقد تو روش ...

حتما انجام میدم حرفاتو مرسیی

پشتم نیس دیشب هم گریه کردم گفت نمیخورنش ک میارنش آخر اینم بیشعور تر ازاونا

بگوربطی ب خوردن نداره‌ بچه خودمه نمی‌خوام هرروز هرروز بدم 

مگ پدر مادر خودم دائم میان میبرم بچرو 

دلشون تنگ میشه بیان ببینن برن 

دیگ بردن بچه چیه

بگوربطی ب خوردن نداره‌ بچه خودمه نمی‌خوام هرروز هرروز بدم مگ پدر مادر خودم دائم میان میبرم بچرو دلشو ...

اره این خوبههه چون صد بار گفتم بیاین بشینین ببینیین من ایهانو میبرین استرس میگیرم گوش نمیدن عقده ایا