2777
2789
عنوان

بچه دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا دوقلو داری یا فقط حس میکنی، اگه دوقلو هس، دلت میاد واقعا از پاره تنت جدا بشی فقط به خاطر اعصابت، یه قل رو بزرگ خاهی کرد دیگه زحمت که میکشی خب همون زحمتت کمی بیشتر میشه، فک کن اهدا کنی بزرگ بشه بدونه خانوادش یکی دیگه بودن چه آسیبی میبینه، واقعا راضی میشی زیر دست کسی دیگه بزرگ بشه حتی در بهترین شرایط؟  بهترین بخشش این هس که برا همدیگه همبازی میشن همزبون میشن 

ببین من با اینکه بچهام دوقلو نیستن ۱۵ماه فاصله دارن ولی مثل دوقلو ان باهم گریه خنده دعوا خلاصه سخته اعصابمم از همون اول صفر ولی مگه میشه بچه تو بخاطر اینکه اعصاب نداری ببخشی به یکی دیگه کلا اگه اعصاب نداری وفردا هم که دنیا اومد بخوای مسئولیت نگهداریشم بندازی گردن یکی دیگه همون بهتر که نیاری بچه مادرمیخواد نگه داری میخواد چه یکی چه دوتا حالا من ارزو میکردم کاش دوقلو بشن قوربون خدابرم که دوتاشم با فاصله کم داد عاشق جنگ ودعواهاشونم هستم جونمو میدم براشون یکیشون نباشه خونه بی چراغه بچه امید زندگیه امیدوارم که همچین کاری نکنی

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤