2777
2789
عنوان

لعنت بهت لعنت بهت که عذابم دادی

150 بازدید | 15 پست

خب من  اختلال مزخرف رویاپردازی ناسازگار دارم بعد تقریبا 5سال میشه که این کارو انجام میدم همیشه موسیقی گوش میدادم الان متوجه شدم که تقریبا ی ساله که من بعد 

از خروج از تخیل هم یه حسی مث اینکه اونایی که تصور کردم تو واقعیت هستن میاد بعد با خودم میگم خنگ باز تو تصوری بعد فراموش میکنم بعد ۵ دقیقه دوباره تصور خودکار که اونا هستن یعنی نمی بینمشونا اسکیزوفرنی و اینا نیست منظور حس بودنه بعد من میخواستم بدونم شمام اینطورید با مخ من رد داده بعد تمرکز ندارم موقع درس میره ذهنم سمت تصور  . گرخیدم میگم نکنه دارم اسکیزوفرنی میگیرم کم کم مخم بیشتر رد بده تصور رو به توهم تبدیل کنه ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رویاپردازی خوب همه آدما کم یا زیاد دارند اگر تو کار روزمره مشکل ایجاد نکنه حرفی نیست 

چرا حالا گفتید رویاپردازی ناسازگار بار اول میشنوم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من زیاد خیالپردازم، مخصوصا وقتی خوابم نبره، ویا اهنگ گوش بدم

من بعد 

از خروج از تخیل هم یه حسی مث اینکه اونایی که تصور کردم تو واقعیت هستن میاد بعد با خودم میگم خنگ باز تو تصوری بعد فراموش میکنم بعد ۵ دقیقه دوباره تصور خودکار که اونا هستن یعنی نمی بینمشونا اسکیزوفرنی و اینا نیست منظور حس بودنه بعد من میخواستم بدونم شمام اینطورید با مخ من رد داده