itsmaddy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2492 عنوان حرم رفتن تو پریودی 261 بازدید | 28 پست خانما من میخواستم شهادت امام رضا تا حرم پیاده برم.. داخل حرم نمیرم همین امروز پریود شدم، در حالی که غسل گردنمه برم تا حرم مشکلی نیست؟! دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد. 1403/06/12 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 11413 خیر مشکلی نیست ❤️ فقط کنار ضریح نباید برید 🌹 🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست میآید🧡🍁
فرنگیس_شلخته عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 1093 نه مشکلی نیست فقط تا اون قسمتی ک ضریح هست نمیشه بری از ورودی درش نباید داخل بشی برا منم دعا میکنی؟
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 817 اول اینکه برید تو حرم!مشکلی نیست فقط زیر گنبد *ضریح *و مسجد گوهرشاد نمیتونین برین ولی از دور ضریح میتونید ببینید از خادم ها بپرسید کجا دعا مسجد خوندن کهنرین اونجا ولی صحن و اینا میتونین برین اصلا مشکلی نیست توی نیتتون حتی!
itsmaddy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2492 فقط تو روضه منوره نمیشه رفت، همون داخل که ضریحه همون که به نیت امام رضا میخوام تا در حرم برم که مشکلی نداره؟ خیلی وقته قصد داشتم برم یهویی پریود شدم گفتم شاید گناه باشه یه سوال دیگه.. کلا هر غسلی مونده باشه به گردن آدم، به نیت امام رضا کسی بره مشکلی نیست؟ دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
itsmaddy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2492 خیر مشکلی نیست ❤️ فقط کنار ضریح نباید برید 🌹 مرسی عزیزم دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 817 خواهشا میشه برای منم دعا کنی سال بعد کنکوریم دعا کن رتبه ام ۳ رقمی به پایین بشه و رشته دلخواهمو بیاری برای سلامتی و حاجت روایی خانوادمم دعا کنبرای ۱۰ تا صلوات میفرستم🥹🤍ممنون اسمم عطیه السادات ❤️
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 817 همون که به نیت امام رضا میخوام تا در حرم برم که مشکلی نداره؟ خیلی وقته قصد داشتم برم یهویی پریود شدم ... نه مشکلی نیست فقط ضریح و گوهرشاد نرین
بنده_خدا_هستم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 3700 همون که به نیت امام رضا میخوام تا در حرم برم که مشکلی نداره؟ خیلی وقته قصد داشتم برم یهویی پریود شدم ... هر غسلی، فرق ندارهفقط داخل قسمت ضریح نباید رفت
itsmaddy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2492 نه مشکلی نیست فقط تا اون قسمتی ک ضریح هست نمیشه بری از ورودی درش نباید داخل بشی برا منم دعا میکنی؟ به یه نیتی میخوام برم، تو نیت که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ قبول میشه؟ آره عزیزم اگه لیاقتشو داشته باشم حتما چرا که نه، اسمت چیه تو راه بگم دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
setayeshmalek عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 94 عزیزدلم می تونی بریفقط زیر گنبد یعنی ضریح و چند قدمیش نهکنار حرم که رفتی از خادم ها که بپرسی میگن که تا کجا می تونی بری❤
itsmaddy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2492 اول اینکه برید تو حرم!مشکلی نیست فقط زیر گنبد *ضریح *و مسجد گوهرشاد نمیتونین برین ولی از دور ضریح می ... مرسی عزیزم فکر کردم شاید تو نیت مشکلی داشته باشه دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
hana_jana عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 817 به یه نیتی میخوام برم، تو نیت که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ قبول میشه؟ آره عزیزم اگه لیاقتشو داشته باشم حتم ... میشه منم دعا کنی اسممو اون بالا گفتم🥹🤍✨️