من پسرم سال ۹۹ دنیا اومد یعنی درست توی کرونا، اولین کلمه اب که یاد گرفت و گفت الکل بود درست هم نمیتونست تلفظ کنه میگفت اکول😁😁 بعد ازاون مامان و بابا رو گفت..😁😁🤭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالا یک جالب تر بگم اون چند شبی که پیشمون بودن خودشو میچسبوند بغل مادرشوهرم میخوابید بغل عمه هاش میخوابید اصلا و ابدا پیش من و پدرش خوابش نمیبرد. وقتی خوابش سنگین میشد میآوردیم پیش خودمون.
شیرخشک میخوره . بعد دو سال کم میکنم ولی شیر چیز بدی نیس .آب، دد، بریم، این چیه؟ ،بیا ،پا منن نی یعنی ...
شیر چیز بدی نیس اما این یکسره چسبیده به من عصبی ام سر شیر دادن اخه به هیچ کار نمیرسم غذا خور هم نیس شیرگاو و شیرخشکم لب نمیزنه فقط شیر خودم منم کم اوردم دیگه
بیا رو نمیگه بقیه رو کم و بیش میگه دور بچت شلوغه منظورم رفت و امد دارین کسی که با بچه سر و کله بزنه ...
ما بخاطر کار تو شهر غریبیم. از همه دوریم. جوری که خونواده شوهرم اومدن داشتن می رفتن خیلی بخاطر غربت بچه م گریه م گرفت. انگار اون بیشتر از من و شوهرم از تنهایی بدش میاد.