2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد با زمینی که قراره بابان بده بفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست
سلام. من جای شما بودم به هبچ وجه نمیذاشتم گیر شوهرم بیافته. مگه اینکه اون ماشین رو به نام خودم میکرد ...

میگه ماشین رو ب نام خودت میکنم.اما چیزی ک هس ارزش ماشین خیلی کمتره چون ب مرور زمان استهلاک داره و اینا...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐😐😐چطوری به شوهرتون میگید از ازدواج‌قبل فلانقد مهریه دارید😑

اوهوم منم موندم ؟ بعد مگه مهریه رو  نمیگیرن که مثلا کمک حال زندگی شون بشه؟ با پول مهریه زمین بگیری و بعدش ازدواج کنی و پول اون زمین بیاد تو زندگی دومت یه جوریه 🥴

نده

چی ندم؟؟؟ 

من با داداشم شریکم داشتیم می‌ساختیم باهم یه اختلافاتی بعد ازدواجم پیش اومد شوهرم دیگه نمیذاره هیچ ارتباطی با داداشم داشته باشم، نمیذاره بهش پول بدم،

نذاشت سهمم بفروشم به داداشم 

فقط میگه وکالت بده به من من برم بفروشم... یا حقت را بگیر بی عرضه هستی😤😤😤

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چی ندم؟؟؟ من با داداشم شریکم داشتیم می‌ساختیم باهم یه اختلافاتی بعد ازدواجم پیش اومد شوهرم دیگه نمیذ ...

من دوتا زمین و ی آپارتمان دارم ندادم گفتم برو مادرت برات بخره 

میگه ماشین رو ب نام خودت میکنم.اما چیزی ک هس ارزش ماشین خیلی کمتره چون ب مرور زمان استهلاک داره و ای ...

پس اگر راضی نیستی اینکارو نکن.

قطعا زمین باارزش هست . نذار به چنگ بیاره. معلوم نیست آینده چی بشه دختر.

من خدا رو شکر میکنم موقع خونه خریدن نصف خونه رو به نام خودم کردم(البته کار کردم و اقساطش رو خودم دارم میدم) و همچین مفت هم تقدیمم نکرده!!! 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
میگه ماشین رو ب نام خودت میکنم.اما چیزی ک هس ارزش ماشین خیلی کمتره چون ب مرور زمان استهلاک داره و ای ...

اسی شده خون به پا میکنم اما دارایی مو نمیدم شوهرم پارسال همینکارم کردم کل کاربرا میدونن تو چه شرایط سختی زندگی میکنم و دم نمیزنم 

من دوتا زمین و ی آپارتمان دارم ندادم گفتم برو مادرت برات بخره

منم ندادم بهش...واسه خودش نمیخواد فقط میخواد داداشم اذیت کنه... بهش گفتم واسه منه دخالت نکن، ناراحت شد چقد دعوا پیش اومد که مگه من میگم زمین من خونه من ماشین من... تو زندگی مشترک اینا نیست... من کارش ندارم واسه خودت میگم، داداشت ازت زیادی پول گرفته حقت نمیده😢😢😢😢داداشمم با من راه نمیاد چون به قیمتی که اون میگفت بهش فروختم... اوضاع پیچیده شد🤕🤕

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
به داداشت بگو سهم تورو بخره و باهاش برات ی زمین بخره وسلام

مشکل همینه، نمیخره میگه پول ندارم... یه وقتی خواست بخره، زیر قیمت پولشم کم کم بده... سهمشم به من نمیفروشه🥺🥺🥺