2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا مامانم ۱۶۵ قدش بابا ۱۷۸

خب پس ،من ۱۶۷،۸ هستم شوهرم ۱۷۴ یا ۶ فکر کنم ۱۷۶ باشه ،خانواده من قد بلندن خواهرام از من یه مقدار بلندترن ،ولی خواهر شوهرم ۱۵۹ ایناست ،دختر من یه کوچولو ورزش کنه راحت ۳ سانت میره رو قدش ،۳ سانت برای یه خانوم خیلی خوبه

اها میگن دخترا تا ۲۴سالگی قد میکشن حتی با اینکه پریود شده باشن ولی خیلی کم کم قد میکشن و متوجه نمیشن

تا ۲۸ الی ۳۰ سالگی قد میکشن ،یه چیزی هست به اسم قد پنهان اونو میتونن تحریک کنن قد بکشن ،من خودم بین ۲۴،۵ سالگی تا ۳۰ سالگیم دو سه سانت بلند شدم ،من تغذیه ام افتضاح بود هیچی نمیخوردم تو بچگی فقط منتطر بودم یکی یه چیزی بگه قهر کنم غذا نخورم ،همین باعث شد از خواهرم کوتاه تر باشم

من ۴۲ سالمه .قدم ۱۶۷،۸ هستم ولی اندامم کشیده ست به من میگن قدت بلنده بخاطر همین کشیدگی اندامم .دخترم ...

کششی زیاد انجام میدادم باشگاه که میرفتم قبل و بعدش کششی انجام میدادم آویزون بارفیکس میشدم بعد از بدنسازی

بچه ها من بلد نیستم بارفیکس برم فقط اویزون می کنم..بعضیا میگن باید بلد باشی که روی قدت تاثیر زیادی ب ...

فعلا آویزون شو دستات قوی بشه ،وقتی تونستی تایم زیادی آویز بمونی باید خودتو بکشی بالا تا میله بارفیکیس روبروی جناغ سینت بیاد خودتو تو اون حال نگه دار ،بعد تکرار کن ،بارفیکس دست قوی میخواد