2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 131 پست
خودمم دلم اینو میخواد ولی میترسم زود پریود شه از یه طرفم سن استخوانیش کمتر بود میگم ادامه ندم چقدر م ...

آره سخته ولی دکتراهم از پول بدشون نمیاد از حساسیت مادرا سو استفاده میکنن

خودت مراقب رابطش با دوستاش باش هرچیزی یادش ندن

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
قربونت برم نه دکتر نبردم ولی به تغذیش رسیدم ،سن استخوانی بالاتر از سن واقعی نشونه بلوغ زودرسه ولی ب ...

حتما خیلی ممنون از راهنمایی تون عزیزم

خدا گل دخترتون حفظ کنه

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه برای جلوگیری از بروز بلوغ زودرس باید تحت نظر متخصص باشه و اگر لازم شد درمان انجام بشه خیلی کار ...

دوتا دکتر عوض کردم تو تبریز دکتر ایوبی به اسمه ولی دیگه گیج شدم شما تجربه ای دارین در مورد سن استخوانیش؟ 

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
[QUOTE=352039616]دختر من چند روزه ۸سالش تموم شده و سینه هاش جوونه زده.یعنی زوده؟موی زائد نداره[/QUOT ...

خودم چهارم یا پنجم بودم که پریود شدم.چاق نیست لاغر هم نیست.یکم تپله.قدش کوتاهه.۱۲۴هست با وزن ۲۹و نیم.

شما کاملا اشتباه گفتین. وقتی سن استخوانی پایین تر باشه ولی علائم بلوغ ظاهر بشن یعنی جسم بچه هنوز آما ...

میشه بیشتر در مورد تجربه تون بگید 

آخه هیچگونه مشکل هورمونی نداشت دخترم حتی تو سونوگرافی رحم و تخمدان همه چی اوکی بود فقط و فقط چاقی اونم ولله زیاد چاق نیست قدیم نسبت به همسن و سالاش بلنده

شما کاملا اشتباه گفتین. وقتی سن استخوانی پایین تر باشه ولی علائم بلوغ ظاهر بشن یعنی جسم بچه هنوز آما ...

من در رابطه با سن استخوانی صحبت کردم که بالاتر و پایین تر باشه دلیلش چیه ،شما با دقت بخونی متوجه صحبتم میشی ،ولی اگه سن استخوانی پایین باشه بچه به بلوغ نزدیک بشه بله حرف شما درسته رو رشد قدی تاثیر میداره ،برای همین گفتم به تغذیه اش اهمیت بده تا سن واقعی و استخوانیش همسان باشه اینجوری مشکلی پیش نمیاد بابت رشدش ،مگه اینکه ژنتیک والدین تاثیر خودشو بذار 

عزیزم دکتر دخترت تغییر بده

مشخصا بیشتر کاسب هست تا دکتر

منم دخترم نزدیک ۸ سال بود که علایم بلوغش شروع شد

احساس کردم از سمت کمر پهن شد

موهاش بوی عرق میداد

و چندتا تار ضخیم توی زهار و زیربغلش دیدم

بردم دکتر عکس مچ دستش ۱۱/۵ سال نشون میداد ۳ سال بزرگتر از خودش

کلی ازمایش و سونو

دکتر گفت فعلا نشونه ی بلوغ تو ازمایشش نیست

اما با وجودی که قد پدرش و‌خودم خوبه اما در نهایت۱۵۵ بشه قدش

هر شش ماه چکاپ میبرمش

حتماااا پیگیر بلوغش باش

و حتما دکتر و عوض کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میشه بیشتر در مورد تجربه تون بگید آخه هیچگونه مشکل هورمونی نداشت دخترم حتی تو سونوگرافی رحم و تخمدان ...

اگه قدش خوبه دلیل نمیشه بازم همینجور رشد کنه ،حتما به تغذیه اش برس و دکترشو عوض کن که بهت راهکار بده بابت سن استخوانیش

من در رابطه با سن استخوانی صحبت کردم که بالاتر و پایین تر باشه دلیلش چیه ،شما با دقت بخونی متوجه صحب ...

میشه کمی بیشتر توضیح بدین الان این بده که سن استخوانیش کمتره؟یا بهتره که بیشتر نشده؟

نه گلم دکتر گفت اگر سن استخوانی بالاتر باشه امکان کوتاه بودن خیلی زیاده صفحات زود بسته میشه قبل قدکشیدن

دختر من سن استخوانیش۳ سال بالاتره و دکتر گفت کوتاه میمونه نهایت ۱۵۵

اما خودم ۱۶۷

و‌پدرش ۱۸۶ هست

دوتا دکتر عوض کردم تو تبریز دکتر ایوبی به اسمه ولی دیگه گیج شدم شما تجربه ای دارین در مورد سن استخوا ...

سن استخوانی دختر من توی 8 سالگی 6 سال بود. لاغر بود و قدش 130. نظر دکتر این بود که باید تحت نظر باشه و استفاده از لوازم آرایش و خوردن سویا قدغن شد. و زینک و ویتامین دی تجویز کرد

بعد یکسال که هر  2 ماه میبردمش معاینه، دوباره سونو و عکس مچ دست گرفتیم. اینبار یعنی در سن 9 سالگی سن استخوانی رسیده بود به نزدیک 7 سال ولی علائم بلوغ خیلی زیادتر شده بود

دیگه دکتر امپول رو شروع کرد و تا 10 سالگی ادامه داشت. توی این مدت علائم بلوغ متوقف شد و در عرض یکسال قدش 13 سانت رشد کرد. 

تو سن 12 سالگی هم با قد 156 پریود شد و دکتر از روند درمان خیلی راضی بود 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

میشه کمی بیشتر توضیح بدین الان این بده که سن استخوانیش کمتره؟یا بهتره که بیشتر نشده؟

با توجه به تجربه ی من خوبه 

ولی تا میتونی به دخترت شیر ، بادام ، سنجد همراه ویتامین دی روزانه ۱۰۰۰ بده