2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم هرچی به اندازه خورده بشه ضرر نداره ‌‌‌‌..... بذار بخوره نوش جونش 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
نه گلم هرچی به اندازه خورده بشه ضرر نداره ‌‌‌‌..... بذار بخوره نوش جونش

خیلی ممنونم ازتون❤️ خیلی نگران ادویه هاشه. میگه توش زنجبیل و فلفل زیاد و دارچین و ایناست. میگه ممکنه میخک هم داشته باشه تو اینترنت خونده. اشکالی نداره خوردن اینا؟

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
مگه چقدر ادویه میزنن؟ فکر نمیکنم خطرناک باشه. گوشت و حبوباته دیگه …

اره آخه نگران میخک و دارچین و زنجبیله میگه شاید ادویه های دیگه ای هم داشته باشه

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
خیلی ممنونم ازتون❤️ خیلی نگران ادویه هاشه. میگه توش زنجبیل و فلفل زیاد و دارچین و ایناست. میگه ممکنه ...

نه عزیزم من هفته ای چندبار چایی میخک میخورم .... دوز بالای هرچی ضرر داره نه یه کم تو آش باشه 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اره آخه نگران میخک و دارچین و زنجبیله میگه شاید ادویه های دیگه ای هم داشته باشه

میخک و دارچین و زنجبیل هیچ مشکلی نداره. مگه چقدر میریزن تو شله؟ مگه چقدر شله خورده؟ استرس الکی بگو به خودش نده چون اون مقدار ادویه هیچ اهمیتی نداره. اگر هر روز یک دیگ شله بخوره ممکنه مشکل پیش بیاره. ولی یکی دو بشقاب اونم گاهی وقتا اشکال نداره.