ممنونم عزیزم
بله متاسفانه این مشکل برای دخترم به وجود اومد و من هم در غربالگری بهم چیزی نگفتن (البته خداروشکر که نگفتن چون من از دخترم به خاطر این موضوع نمیگذشتم و فقط یه نگرانی توی دلم میموند)
دخترم وقتی به دنیا اومد من اصلا متوجه این مشکلش نشدم و وقتی بردم برای چکاب پیش متخصص اطفال بهم گفت ماساژ بده پیشونیش رو تا درزش بسته نشه.یکی دو نفر از خانم های مسن و تجربه دار هم بهم گفتن که دستمال ببند پیشونیش رو
حدود دو ماه ونیمش که بود بردمش برای رفلاکس و دکتر چک کرد ک گفت درز جلوسرش بسته شده و ببر عمل...
منم خیلی حالم بد شد و عصبانی شدم ولی ۳ تا دکتر دیگه هم بردم و همه همین نظر رو داشتن
در نهایت دخترم توی سن سه ماهگی عمل شد و الان هم داره از کلاه استفاده میکنه و واقهاکلاه براش عذاب ِآوره و بچه م همش بی قراره .روزهای سختی داریم ولی باز هم خداروشکر میکنم
در مورد علتش هم هنوز علتی براش شناخته نشده ولی بعضی از دکترها میگن ژنتیک یا قرص های ویتامین بارداری یا اشعه های مضر
توی نت که بزنی نوشته از هر ۲۵۰۰۰ هزار نفر اینطوری میشن که به نظر من کاملا دروغه و به خاطر افزایش باروری همچین اطلاعات غلطی رو میدن ولی من همون چندروزی که توی بیمارستان بودم حدود ۵،۶ تا نوزاد دیگه همین مشکل رو داشتن و به نظرم کاملا شایع شده یا وقتایی که میبرم پیش دکتر برای کلاهش همیشه چند تا بچه دیگه هم مث بچه من اومدن
بازم از خدا برات آرامش میخوام عزیزم 😍