2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 95 پست
دوست عزیز، از اول که تو تاپیک های دیگه مدام اومدی و این جملات و تکرار کردی و دنبال راه های کشتن بچه ...

من اگه میخواستم بکشم همون هفته ششم قرص گرفتم فقط میترسیدم کلا آدم ترسویی هستم الان میخوام برم بیمارستان ببخشید مثل سگ میترسم از بس استرس دارم دکتر قرص استرس برام نوشته   میدونم دو بیمارستان سکته رو زدم 

دوست عزیز، از اول که تو تاپیک های دیگه مدام اومدی و این جملات و تکرار کردی و دنبال راه های کشتن بچه ...

من اگه میخواستم بکشم همون هفته ششم قرص گرفتم فقط میترسیدم کلا آدم ترسویی هستم الان میخوام برم بیمارستان ببخشید مثل سگ میترسم از بس استرس دارم دکتر قرص استرس برام نوشته   میدونم دو بیمارستان سکته رو زدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا این بلا رو‌ از راه هایی ک بلدی از این خانواده بگردون و قضا و تقدیر بهتری براشون رقم بزن. انشال ...

الهی آمین. ممنون از قلب مهربونت قشنگم. انشاالله خدا حاجت دل شماروهم بده❤🤲🏻

من+نی نی+باباش=❤

امشب یکی از اقوام خیلی نزدیک به دخترم گفته با این سن مادرت باید سقط میکرده بجه میخواست چه مار از ته دل نفرین کردم خدایا این بارداری دست من نبود   وگرنه هیچ وقت نمی‌شدم با قرص باردار شدم الانم کمکم ن ک اگه به صلاح مه این بچه رو ببر    چون نمیخوام دشمن شاد بشم باوه کاری باشه همشون برام حرف بزنن 

سلام شیوانای عزیز امروز رفتم تاپیک هاتو دیدمچه دل بزرگی داری عزیزم خودت با غم بیماری دختر گلت ، به م ...

ممنونم عزیزم 

بله متاسفانه این مشکل برای دخترم به وجود اومد و من هم  در غربالگری بهم چیزی نگفتن (البته خداروشکر که نگفتن چون من از دخترم به خاطر این موضوع نمیگذشتم و فقط یه نگرانی توی دلم میموند)

دخترم وقتی به دنیا اومد من اصلا متوجه این مشکلش نشدم و وقتی بردم برای چکاب پیش متخصص اطفال بهم گفت ماساژ بده پیشونیش رو تا درزش بسته نشه.یکی دو نفر از خانم های مسن و تجربه دار هم بهم گفتن که دستمال ببند پیشونیش رو 

حدود دو ماه ونیمش که بود بردمش برای رفلاکس و دکتر چک کرد ک گفت درز جلوسرش بسته شده و ببر عمل...

منم خیلی حالم بد شد و عصبانی شدم ولی ۳ تا دکتر دیگه هم بردم و همه همین نظر رو داشتن

در نهایت دخترم توی سن سه ماهگی عمل شد و الان هم داره از کلاه استفاده میکنه و واقهاکلاه براش عذاب ِآوره و بچه م همش بی قراره .روزهای سختی داریم ولی باز هم خداروشکر میکنم

در مورد علتش هم هنوز علتی براش شناخته نشده ولی بعضی از دکترها می‌گن ژنتیک یا قرص های ویتامین بارداری یا اشعه های مضر

توی نت که بزنی نوشته از هر ۲۵۰۰۰ هزار نفر اینطوری میشن که به نظر من کاملا دروغه و به خاطر افزایش باروری همچین اطلاعات غلطی رو میدن ولی من همون چندروزی که توی بیمارستان بودم حدود ۵،۶ تا نوزاد دیگه همین مشکل رو داشتن و به نظرم کاملا شایع شده یا وقتایی که میبرم پیش دکتر برای کلاهش همیشه چند تا بچه دیگه هم مث بچه من اومدن

بازم از خدا برات آرامش میخوام عزیزم 😍

ممنونم عزیزم بله متاسفانه این مشکل برای دخترم به وجود اومد و من هم در غربالگری بهم چیزی نگفتن (البت ...

ممنون عزیزم 

انشالا هرچه زودتر دختر گل ات بهبودی کامل به دست میاره

امیدوارم گه بتونی خودتو حفظ کنی و از اضطراب جلوگیری کنی که هر وقت دخترت به سلامتی خوب خوب شد حال خودت هم خوب باشه 

چاره ای جز صبر و توکل نیست

مواظب خودت باش و بیا گاهی از خودت خبر بده اینجا از دخترت 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
ممنون عزیزم انشالا هرچه زودتر دختر گل ات بهبودی کامل به دست میارهامیدوارم گه بتونی خودتو حفظ کنی و ا ...

عزیزدلمی چشم

انشالله خدا  یه فرشته برات داره آماده میکنه و زودی تحویلت میده

دعات میکنم عزیزم 

ای جان خیلی سختهانشالله ۶ماه سپری کن هر جور شده و خودتو قوی کنبعد ۶ماه دوباره اقدام ب بارداری کن خدا ...

ممنون عزیزم 

نمیدونم اصلا دوباره میتونم استرس دوران بارداری و تحمل کنم یا نه

خیلی سخته

بعد سزارین ۶ ماه کافیه که دوباره باردار شم، مشکلی برای رحم پیش نمیاد؟

کلا خیلی میترسم و تصمیم برای بارداری مجدد خیلی سخت شده برام 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...