2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزاده جان دخترت الان تو بغل خدا و فرشته هاش خوابیدهصبور باشمطمنم دوباره خدا بهت میبخشتش عزیزم

جمله ای که نوشتیو‌ تصور کردم چ ارامبخش بود

تو بغل خدا ...

چه خوب که جاش خوبه

ممنونم از حرفی ک زدی 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سعی کن اصلاااااا تنها نمونی تا چند وقتبرو پیش خانوادت تا راحت تر بگذرونی این روزارو برای آرامش قلبت ...

ممنون شیوانا جان 

تو شهر غریب زندگی میکنم واین بیشتر داغونم میکنه

اما کم کم بایذ کاری برای خودم بکنم..

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

الانم وسایلش رو فعلا جمع کن 

بیشتر سعی کن بخوابی

با خانوادت وقت بگذرون

هر وقت حس گریه داشتی گریه کن از کسی خجالت نکش

گریه آرومت میکنه عزیزم

مطمن باش دخترت جاش خوبه پیش خدا

هر کاری که آرومت میکنه انجام بده

یه ذره که بهتر شدی برو سفر 

به این فکر کن که امانت خدا را پاک دوباره بهش برگردوندی.

حکمت خدا بوده، همه زندگی ما امانت خداست،

راضی باش به رضایت خدا.

به این فکر کن که تو اولین کسی نیستی که این اتفاق براش افتاده و آخرینش هم نخواهی بود.

فقط بعد ازاین بیشتر مراقب باش که چشم زخم نخوری.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
منم دخترم و تو هفته ۲۱ از دست دادم خیلی خیلی سخته درکت میکنم ان شاءالله خدا بهت آرامش بده

فک کن دیگه اخراش بود

قرار بود نامه بستری بگیزم برای تولدش

اما حیف...

زخم کاری شد

دام گرفته و اشکم سرازیرهالان صبخ زود ۲۸ صفره ، یکماه پیش فکر میکردم که بعد ۲۸ صفر براش جشن میگیرم هم ...

عزیزم خیلس ناراحت شدم درکت میکنم منم پسرمو تو ماه سوم بارداری از دست دادم خیلی گریه میکردم یه شب اومد تو خوابم یک عالمه بچه بودن پیش هم بازی میکردن یه خانم مهربون هم پیششون بود گفت مامان گریه نکن ناراحت نباش این خانمه مواظب منو بقیه بچه ها هست

نماز بی ولایت بی نمازیست
دام گرفته و اشکم سرازیرهالان صبخ زود ۲۸ صفره ، یکماه پیش فکر میکردم که بعد ۲۸ صفر براش جشن میگیرم هم ...

خدا بدست صبر بده گلم حتما قسمتش این بوده چند روز پیش دوستم بچه ۷ ماه اش سقط شد کارش شده شبو روز گریه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
عزيزم بهش فك نكن به أين فك كن كه مشكلت چي بوده اونوبرطرف كن انشاءالله بزودي يه ني ني خوشگل ميادبغلتم ...

مناسفم واقعا ک رنج سقط داشتی

ازمایش و سونو ها همه سالم

میگن بندناف گره خورده خون رسانی قطع شده

عزیزم خیلس ناراحت شدم درکت میکنم منم پسرمو تو ماه سوم بارداری از دست دادم خیلی گریه میکردم یه شب اوم ...

میدوتی چیه 

غصه ام اینه که ن میاد خوابم

نه صورتشو دیذم

و نه حتی تو بارداری ک خوابشو دیدم صداش کردم برنگشت صورتشو ببینم

کاش بیاد به خوابم

گاهی فک میکنم باهام قهر بود... 

برو پیش خانوادت چند وقت

یکی از دوستای صمیمی من دخترش که به دنیا اومد دوماهه شد و پرکشید

خیلی سختی کشید ولی الان بهتره

داره درمان میشه و تو فکر اقدامه

انشالله آرامش برگرده به زندگیت 

من مطمئنم خدا دوباره دخترت رو بهت برمیگردونه 

به این فکر کن شاید خدا فعلا نخواسته بفرستتش پیشت بس که دوستش داشته

به موقعش دوباره میده بهت عزیزم

میدوتی چیه غصه ام اینه که ن میاد خوابمنه صورتشو دیذمو نه حتی تو بارداری ک خوابشو دیدم صداش کردم برنگ ...

به خدا اشکم اومد اصلا اینطور نیست نمیدونم اعتقاد داری یا نه حکمت الهی در این بوده من همبشه امیدوارم اون دنیا ببینمش با اینکه ۳تا بچه دیگه دارم ولی اصلا از یادم نمیره ان شاالله خدا به دلت آرامش بده و هر چه زودتر یه نی نی قشنگ بهت بده تا غصه و ناراحتیت کمتر بشه

نماز بی ولایت بی نمازیست