2777
2789
عنوان

فقط خانمای مذهبی لطفا

233 بازدید | 12 پست

من تازه چادری شدم بعضی اوقات سر میکنم ولی ی سری جاها خجالت میکشم سر کنم چی کار کنم کلا سر نکنم ؟ 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتایی که روت نمیشه فکر کن خانم فاطمه زهرا واقا امام زمان دارن بهت با لبخند نگاه میکنن و دلشون رو شاد کردی با چادرت اون وقت افتخار می‌کنی به خودت نه اینکه خجالت بکشی من نمیگم آدمای غیر چادری خوب نیستن ابدا..

فقط خواستم بگم چادرت  پوشش کامل هست از حضرت فاطمه ...

یاعلی....

من اونقدر مذهبی نیستم ولی چادری هستممن حس میکنم با چادر قشنگتر میشم این بهم اعتماد به نفس میدهتازه م ...

منم تو همین شهر هام 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

من تنها چادری خانواده بودم😂 همه هم نظر میدادن ولی چون خودم میدونستم چرا چادر می پوشم ادامه دادم الان الحمدالله روی چند تا از اطرافیانم بدون اینکه چیزیم بگم تاثیر گذاشتم و چادری شدن یا میخان بشن🙂

حرف و نگاه ادمها یه هفته برات سخته بعدش یادشون میره یادت میره ولی خب چادر برات یه عمر می مونه

🍃

من تنها چادری خانواده بودم😂 همه هم نظر میدادن ولی چون خودم میدونستم چرا چادر می پوشم ادامه دادم الا ...

وای چقدر اینجوری چادری بودن کیف داره

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

ببین این چادری دوست داری یا نه

هدفت از چادر پوشیدن چیه

بخاطر خودته یا بقیه

چرا باید بخاطر یه عده خجالت بکشی

پوشش باید باعث آرامشت باشه یا نه

خودت راحتی با این پوشش یا نه

وقتی ب این سوالا جواب دادی راحتر میتونی تصمیم بگیری

جایی که چادر راحته برات یا حس خوبی می گیری بیشتر برو!!! سعی کن جایی که چادر سخته پوشیدن کمتر بری!

من تیچر زبانم مجبورم برم همه تیچر ها با لباس های خیلی امروزی میان من معذب میشم یکم