2777
2789

فقط یکم زود عصبی میشی 

واقعا عم زود عصبی میشم 

بنظرتون خودمو اصلاح کنم یا همین روند عصبانیت پیش برم؟  

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلاح کن که بشی یه دسته گل . یه عیب داری اونو رفع کنی خیلی خوب میشه

دست خودم نیش خیلی میخام ی ادم ریلکس باشم 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊
نامزدت خیلی خوب انتقاد کرده بعضیا مدلشون اینه زود عصبی شنولی برا اطرافیان آزار دهنده س

اره من کلی ی ادم زود عصبی هستم🥺 خیلی بده 

اگر بخوای حتما میتونی. از کم شروع کن  . 

برای خودت جایزه و جریمه بذار. 

مثلا بگو اگر امروز بیش از ۲ بار عصبانی بشم دو وعده غذا نمیخورم یا ۲۰۰ تومن صدقه میدم .

اگر تونستم انجامش بدم فلان کار که دوست دارم رو انجام میدم یا اون چیزو برا خودم میخرم.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
اگر بخوای حتما میتونی. از کم شروع کن . برای خودت جایزه و جریمه بذار. مثلا بگو اگر امروز بیش از ۲ با ...

مرسی عزیزدل پیشنهاد خوبی بود❤