2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دست خودته به زور میبردنت

والا اگه دفترچه پست نکنی که کاری نمیکنن فقط مشمولی

اگه پست کنی و فرار کنی اگه بخوای برگردی پادگان دادسرا نظامی میکنن که بعدش اضاف یا جزای نقدی

اونم نه بابات فرار اول

والا اگه دفترچه پست نکنی که کاری نمیکنن فقط مشمولیاگه پست کنی و فرار کنی اگه بخوای برگردی پادگان داد ...

من سر در نمیارم فقط میدونم اجبار اجباره سربازیم اجباریه حالا هم که نمیشه کاریش کرد ۲ سال از زندگیت رفته برای پشیمونیم دیره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
حالا مثلا سربازی نمیرفتی چه کاری میکردی؟دانشجو بودی شاغل بودی؟!!!

خب لیسانس مهندسی مکانیک گرفتم و شغلمم ربطی به کارت پایان خدمت نداره و ازاده

بیمم که هستم تامین اجتماعی هر ماه پول میدم

من سر در نمیارم فقط میدونم اجبار اجباره سربازیم اجباریه حالا هم که نمیشه کاریش کرد ۲ سال از زندگیت ر ...

اخه رفیقم ۸ سال ازم بزرگ تره سربازیم نرفته داره مثل من کار میکنه البته نمیدونم لیسانس داره یا نه

من مثلا با کار بیرونم بیشتر در میاوردم اخه تو خدمت به مجردا ۳ تمن ۴ تمن بیشتر نمیدادن من بیرون خعلی بیشتر درمیارم

خب لیسانس مهندسی مکانیک گرفتم و شغلمم ربطی به کارت پایان خدمت نداره و ازادهبیمم که هستم تامین اجتماع ...

اگه کاری داشتی واقعا سربازی رفتنت خیلی زور بوده وتلف کردن عمر بوده واقعا

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اخه رفیقم ۸ سال ازم بزرگ تره سربازیم نرفته داره مثل من کار میکنه البته نمیدونم لیسانس داره یا نهمن م ...

الان پشیمونی سودی نداره که غصه شو نخور

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون