استارتر من نه بهت میگم سقط کن نه نکن چون جای شما نیستم الهی هر چی قسمتت هست خوبش واست اتفاق بیافته لطفا اگه تونستی رفتی سونو کردی از حالت باخبرم کن اگه سقط نشده نگران سلامتیش نباش و به خودت استرس نده
🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
امروز رفتم سنو واژينال دادم گفت هنوز ٥هفته اي زوده ساك تشكيل شده دو هفته ديگه بيا براي تشكيل قلبگفت ...
خیلی خوشحال شدم که تصمیم گرفتی هدیه خدا رو بهش پس ندی...
امیدوارم نورش هزار برابر ب زندگیت بتابه🥰🥰🥰🥰🥰شک نکن این بچه ات در آینده بین بچه های دیگه میدرخشه....
حالا که یه مادر مهربون هستی برای امضام دعا کن
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭