2777
2789
عنوان

برام دعا كنيد اولين ليوان داروي گياهي رو خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از لحظه ای که نطفه تشکیل میشه سقطش گناهه 

شما که از فردات خبر نداریشاید تا دنیا اومدن این بچه خیلی چیزا تغییر کنه تو زندگیت 

ولی اگه سقطش کنی اون دنیا جواب خدا و اون بچه رو باید بدی اگه الان رو به روت باشه و  بهت بگه من با اون دوتا بچه چه فرقی داشتم واقعا چی میتونی بگی 

با خدا معامله کن صبر و برکت و اجرشو بهت میده 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اسم دارو میکی؟؟ در ضمن خودت شرایططو بهتر از هرکسی میدونی پس کاریو که فکر میکنی درسته رو انجامش بده

دارونيست 

يه مشت گياهه تركيب كرده تو ٢٤ساعت بخورم 

من تصميمم قطعيه 

اومدم تايپيكًبزنم برام دعا كنيد اين ٢٤ساعت طي بشه

اسی اون فقط آسیب میزنه به بچه نمی افته اینو من بهت تضمینی میگم 

از اون بچه هم دیگه بچه نمیشه بخوری چون مشکل پیدا میکنه پس بهتره نخوری چون نمی افته با جوشاننده

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
دارونيست يه مشت گياهه تركيب كرده تو ٢٤ساعت بخورم من تصميمم قطعيه اومدم تايپيكًبزنم برام دعا كنيد اين ...

از این داروها عطاری به خواهر منم داده بود ولی هیچ اثری نکرد مگه سقط بچه به این راحتیاس

دارونيست يه مشت گياهه تركيب كرده تو ٢٤ساعت بخورم من تصميمم قطعيه اومدم تايپيكًبزنم برام دعا كنيد اين ...

امیدوارم با کمترین درد تموم بشه زندگی خودته خودت بهتر از میدونی 

فردا صبح همینجا میام حالتو میپرسم 

فقط دقت کن فقط خون‌ریزی کافی نیست باید ساک حاملگی ببینی ک دفع شده بعد یک هفته هم حتما حتما برو سونو 

اينو من قبول دارم سهل انگاري كردم امروز همش سر نماز گريه كردمخودش ميدونه نميتونم

کاش نگهداری بخدا دوستم با شرایط شما نگه داشت الان عاشق بچشه اذیت میشه ولی تار موشو به دنیا نمیده 

2810