2777
2789
عنوان

کمک بچه هاااا

88 بازدید | 7 پست

سلام یه غلطی کردم توش موندم .من یه هفته هست توی آرایشگاه مشغول به کار شدم دوس دارم اونجارو صاحب آرایشگاه ازم پرسید فامیلیت چیه من همیشه عادت دارم فامیلی همسرم رو میگم گفتم محمدی خیلی ناراحت بودم که فامیلی خودمو نگفتم دوباره امروز یه حرفی بود گفت فامیلی شوهرت چیه گفتم محمدی گفت فامیلین منم گفتم نه اشناییم بازم دهنم باز نشد بگم فامیلیم رو .حالا اگه بگه کارت بهداشت بیار می‌فهمه فامیلیم رو میترسم ازم دلخور شه یه راهی می‌دین یجوری بهش بگم فامیلیم رو

https://rubika.ir/avintala93

بچه ها جون بریدتواین کانال کد۴۴ رو لایک کنی پیرهن توری صورتیه فداتون.چندتا رای کم داره...لطف میکنید

بچه ها۵ تا رای کم دارم همکاری کنید فداتون

نیم ساعت دیگه تایمش تموم میشه

تویی زیباترینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خودت واس خودت هویت داری،شوهر واسه خودشه

چرا فامیلی خودتونو نمیگید؟؟ چ رسمه بیخودیه،.

بگو عادت کردم همه جا هم منو با فامیلی همسرم صدا میزنن اونرپزم دیگه حواسم نبود رو این حساب گفتم محمدی

چون همه منو محمدی صدا میزنند اعدام شده

کجا صدات میزنن؟

من فامیلم با همسرم‌یکی هست. ولی متفاوت هم بود نهایت تو مدرسه مجبور بودم هرجا حتی تو ساختمونم فامیل خودمو میگفتم

مگ اینکه فامبلم‌ی جوری زشت بود یا دوست نداشتم شاید نظرم‌عوض میشد . اعتماد بنفس نداری احنمالا