2777
2789

ارزش داره؟؟؟

فایده داره بنظرتون؟؟؟

خوابگاه و اینا چی

هر اطلاعاتی دارید لطفا بهم بگید❤️

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

اطلاعی ندارم عزیز 

چقع من از شخصیت پروفت بدم میاد:/

چی شد ک اینو گذاشتی😂؟

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاه هنره دیگه

خب میخام‌اطلاع بیشتری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اطلاعی ندارم عزیز چقع من از شخصیت پروفت بدم میاد:/چی شد ک اینو گذاشتی😂؟

ننیدونم هرچی ردم قبول نکرد

چند تا ملکه ایم زدم هیجی قبول نکرد

یه مستند بود یهو گفت ملکه الیزابت منم یه جرقه زد تو سرم‌اینو گزاشتم😂😶

فنی و حرفه ای که جدیدا اسمش شده دانشگاه ملی مهارت، یه دانشگاه دولتیه که پایه گزارش آموزش و پرورش بوده و بعدها به وزارت علوم سپرده شده. دانشکده های تک جنسیتی داره. خوابگاه های معمولا کم ظرفیت داره. خوبی این دانشگاه اینه که دولتیه اما سنگینی رقابت سراسری را نداره. مثل دانشگاه های دولتی دیگه، شامل دوره روزانه و شبانه میشه. اکثر رشته ها پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی و بدون کنکور هست و بعضی رشته های پر طرفدار تر، کنکور فنی و حرفه ای یا و کنکور کاردانی به کارشناسی میدن. دانشگاه کم امکانات و کم مسئولیتیه(خب اینجا ایرانه دیگه عادیه) دوره های این دانشگاه فقط شامل کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و تعداد کمی از رشته ها هم کارشناسی پیوسته میشه. دوره های ارشد و دکترا نداره و هدفش هم آموزش های مهارتی و تربیت کارآفرینه. اکثر رشته های این دانشگاه، فنی و مهندسی هست و تعدادیش هم هنری. 

فنی و حرفه ای که جدیدا اسمش شده دانشگاه ملی مهارت، یه دانشگاه دولتیه که پایه گزارش آموزش و پرورش بود ...

خداخیرت بده

ینی برا حسابداری فقط کاردانیه؟؟؟ کارشناسی باید از اول کنکور داد

دیگه همونه مثل هنرستان فقط رشته های هنرندارع بقیه رشته ها هم مثل کامپیوتر و...داره

من حسابداریش رو میخام

خداخیرت بدهینی برا حسابداری فقط کاردانیه؟؟؟ کارشناسی باید از اول کنکور داد

ممنونم. حسابداری رو نمیدونم کدوم مقطع هاس. هر سال لیست رشته های با کنکور و بی کنکور آپدیت میشه. یعنی مثلا ممکنه یه رشته ای امسال با سوابق بگیره ولی سال بعد با کنکور یا برعکس. پس بهترین کار اینه که لیست مربوط به امسال رو از نت بگیری

بقیه دانشگاههم میتونی بری ک معتبرترن فنی حرفه ای زیاد شاخ نیست

بعد از سراسری، فنی و حرفه ای انتخاب خوبیه. هم مدرکش معتبره هم حداقل مثل آزاد و غیر انتفاعی شهریه سنگین نداره و دولتی هم هست اعتبار بیشتری داره

بعد از سراسری، فنی و حرفه ای انتخاب خوبیه. هم مدرکش معتبره هم حداقل مثل آزاد و غیر انتفاعی شهریه سنگ ...

من رتبم شده ۱۰ هزار

راستش گفتن روزاته دانشگاه خوب نمیاری

منم نمیخام برم شبانه

گفتن برو فنی حرفه ایی

حقیقتش خودمم اطلاعی ندارم

2810