2777
2789

مخصوصا اونی که سنش برای ازدواج کمه چیکار میکنن از دستش ندن چ رفتارایی میکنن بهش نزدیک میشن اصلا

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

آره اگررررر عاشق باشن

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
آره اگررررر عاشق باشن

وا پس چرا میگن برعکسه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا باهمه رل میزنن به قصد مختلف شما لاید تشخیص بدید به چه قصدی هست همه دروغگو و شیاد و کلاهبردارو جانی هستند مگه اینکه خلافش ثابت بشه اینو باید در نظر بگیرید دختر و پسر هم نداره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
وا پس چرا میگن برعکسه

نه عزیزم ببین پسری که بخوادت قبل ازدواج ازت رابطه نمیخواد به هییییییچ وجه بیشتر از حدش فرا نمیره و بهت حس امنیت میده 

اما اگر رابطه خواست بدون می‌ره حتما میره و جدی نیست

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

والا یک پسری توییتر زده بود میگفت پسری که نخواد راحت باهات دوست میشه و بعدم ولت میکنه اگه پسری واقعا بخوادت میاد جلو برا خواستگاری وگرنه حتی اگه یک درصد احتمال بده که بهت نمی رسه حتی دستتم نمی گیره که لکه ننگش تا اخر رو پیشونی دختر بمونه

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
پسرا باهمه رل میزنن به قصد مختلف شما لاید تشخیص بدید به چه قصدی هست همه دروغگو و شیاد و کلاهبردارو ج ...

شما که پسر هستین خودت چیکار میکنی؟ 

مخالفم.

من نیستم 

نه عزیزم ببین پسری که بخوادت قبل ازدواج ازت رابطه نمیخواد به هییییییچ وجه بیشتر از حدش فرا نمیره و ب ...

چه مدت دوست میمونه اگر عاشق باشه

والا یک پسری توییتر زده بود میگفت پسری که نخواد راحت باهات دوست میشه و بعدم ولت میکنه اگه پسری واقعا ...

واقعا؟ 😍

مثلا اگه سنش 18اینا باشه چیکار میکنه؟ 

چه مدت دوست میمونه اگر عاشق باشه

ما پنج سال بودیم من ۱۵ سالم بود از اون موقع !!

الان بنا به دلایلی جدا شدیم  اما هنوز دلی عاشقیم خودش بهم گفت پسری که عاشق باشه قبل ازدواج هیچ وقت از عشقش رابطه نمیخواد هنوزم دلم باهاشه 

و خودت متوجه میشی اما حواست باشه گول نخوری 

واقعا؟ 😍مثلا اگه سنش 18اینا باشه چیکار میکنه؟

دیگه من خبر ندارم چیکار میکنه😂 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...