2777
2789
عنوان

تجربه وحشتناک سزارین من

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 42 پست

دو روز از زمانی که دکتر گفته بود زمان زایمانه گذشت و دکتر بخاطر شرایط خوب من و شلوغی بیماراش زایمانم رو دو روز عقب انداخت.من یک هفته استرس داشتم کا دخترم تنهاست استرس خیلی شدید.شبی که میخاستم برم دختر کوچیکم رو زنبور نیش زد و تا ۱۲ شب بیمارستان بودم.بعد رفتم بستری شم با اصرار قبول کردن چون باید قبل ۷ پذیرش میشدم قرار بود ۷ صبح سزارین شم که ساعت ۳ کیسه آبم پاره شد نمیدونم بخاطر استرس بود یا نه ولی شدیدا حالم بد بود و گریه میکردم

زنگ زدن به دکتر و دکترتا ۳ و نیم رسید ولی بخاطر اینکه میخواستم حتما بند ناف رو نگه دارم و مسئولش نیومد و گفت دکتر خودش خون بند ناف رو بگیره و حدود یکساعت بخاطر این زمان گذاشتن.و بعد سزارین شدم و ساعت حدود ۵ بچه به دنیا اومد سالم و هیچ مشکلی هم نداشتیم .فرداش هنوز شکمم کار نکرده بود چون همراه نداشتم به دکتر گفتم کار کرده و مرخص شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو روز از زمانی که دکتر گفته بود زمان زایمانه گذشت و دکتر بخاطر شرایط خوب من و شلوغی بیماراش زایمانم ...

منم تنها دردم تنهایی پسرم بود وقتی زایمان کنم،چون شهر غریب بودم،اخرشم بدترین تایم شبانه روز سزارین شدم یه نفر از  اشنا یا  خانواده نبود ک چه ب داد خودم برسه چه بچم نگه داره،😣

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

دو شب بعدش سردم شد و پتو گرفتم و خوابیدم از شدت سرما دست و پاهام یخ زده بود ولی تو اتاق هوا معمولی بود با اینکه پتو کشیدم بازم از سرما میلرزیدم.بعد که بیدار شدم عرق سرد کرده بودم به مامانم گفتم گفت مهم نیست معمولیه ضعیف شدی.دو سه روز بعد همین اتفاق تکرار شد و به فاصله دو سه روز تکرار میشد تا روز سیزدهم که برای کشیدن بخیه رفتم.دکتر گفت هیچ مشکلی نداری گفتم نه فقط خیلی سردم میشه گفت تب چی؟گفتم نه.گفتش تب خیلی مهمه اگه داشته باشی گفتم نه اصلا تب نداشتم.چون هر دفعه به مامانم میگفتم حس میکنم گرمم میگفت نه عادیه همسرمم همینو میگفت.

فردای اونروز دوباره لرز داشتم و درجه گذاشتم دیدم ۳۸ درجه تب دارم و به مروز بالاتر رفت به دکتر خانوادگی زنگ زدم گفتن استامینوفن بخور .تب پایین میومد ولی برا چند ساعت.فرداش شد ۳۹ و نیم و من ایندفعه خیلی بیشتر تب ولرز داشتم.رفتم بیمارستان گفتن چیزی نیست و جای بخیه ت هم خوبه حتما تب شیر داری و طبیعیه سه روز تعطیلی بود و بعد اون باز به دکترم مراجعه کردم و بهش گفتم تب و لرز دارم و تبم نزدیک ۴۰ درجه است سریع منو فرستاد سونو و گفت باید چک شی و بعدش بیا آزمایش بنویسم

رفتم سونو دکترش خیلی دقیق سونو کرد و گفت چیزی نیست ولی چن دقیقه بیرون بشین به یه چیزی شک دارم.نیم ساعت بعد دوباره سونو کرد و گفت متاسفانه وسایل اتاق عمل تو شکمت جا مونده و شدیدا عفونت کرده و خیلی بزرگه نمیدونم چیه.رفتم پیش دکترم اصلا قبول نکرد و گفت حتما اشتباه کرده و شب  برو رادیولوژی بهت میگن اشتباهه

من رفتم رادیولوژی و متاسفانه بعد از دوبار تکرار گفتن یه چیزی تو شکمت موقع سزارین جا گذاشتن.همون شب دوباره بیمارستان بستری شدم و صبح بعد از نزدیک ۳ ساعت عمل اونو خارج کردن   دکترم گفت اگه تا هفته آینده متوجه نشده بودیم دیگه کاری از دستمون بر نمیومد و تا الان هم هیچی مشخص نیست ده روز بستری بودم و واقعا روزهای سختی بود نتونستم دیگه به بچه م شیر بدم الان هم فقط به این دلیل که اونموقع مدام میومدم تو نی نی سایت ببینم از مشکلات بعد از سزارین چیزی هست که شبیه مشکل من باشه و ندیدم این تاپیک رو مجدد زدم.چون مطمئنم اگه خدایی ناکرده کسی این وضعیت رو داشته باشه اینجا سرچ میکنه.من اصلا فکر نمیکردم هنوز هم خطای پزشکی هست و تا مدتها تو شوک بودم ولی این اتفاق هنوز هم میفته و اگه سریع پیگیری نشه خطرناکه

رفتم سونو دکترش خیلی دقیق سونو کرد و گفت چیزی نیست ولی چن دقیقه بیرون بشین به یه چیزی شک دارم.نیم سا ...

یا خدا😱😱😱

حالا چی بود اون وسیله؟

از دکترت باید شکایت میکردی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
یا خدا😱😱😱حالا چی بود اون وسیله؟از دکترت باید شکایت میکردی

لانگ گاز که برای خونریزی زیاد استفاده میشه  دکترم قبل از عمل گفت چون بچه به پشت هست خونریزی زیاد داری و ظاهرا موقع تمیز کردن خون جا گذاشتن البته اونجا گفتن اندازه لانگ گاز از جنین بزرگتر بوده

از دکتر شکایت نکردم چون با کلی پارتی و واسطه قبول کرده بود و بارها گفت انجام نمیدم و من خیییلی اصرار کردم چون تنها دکتر بدون خطا بود و تا اونموقع بیماراش بدون کوچکترین عوارض بودن دخترمم خودش به دنیا آورده بود و متاسفانه میگفتم اگه این خانم عملم نکنه بچه دوم نمیخام اصلا تصورش هم وحشتناکه اینهمه اعتماد 

از دکتر شکایت نکردم چون با کلی پارتی و واسطه قبول کرده بود و بارها گفت انجام نمیدم و من خیییلی اصرار ...

چه وحشتناک اگه لانگ گاز از جنین بزرگتر بوده چه طوری اونو جا گذاشتن؟ واسه درآوردند هم مثل سزارین شکم رو کامل باز کردن؟؟؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
چه وحشتناک اگه لانگ گاز از جنین بزرگتر بوده چه طوری اونو جا گذاشتن؟ واسه درآوردند هم مثل سزارین شکم ...

نمیدونم ولی چون بی حس بودم  و همه چیز رو میشنیدم دکتر گفت این که خیلی بزرگه چطور جا گذاشتن موقع تمیز کردن.آره.کامل باز کردن دقیقا مثل سزارین ولی دکتر میگفت از سزارین سخت تره و شاید سه برابر سزارینت باید درد بکشی.و همینطورم شد واقعا وحشتناک بود دردش