2777
2789
عنوان

به محض اینکه ازدواج کردین جلوگیری نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه داروهایی تو این چند سال خوردی چه کارایی کردی؟

اوووووو کدومارو بگم کدوما بمونه

اول اینکه اصلاح سبک زندگی کردم

25 کیلو کم کردم

فایده نداشت یه ذره هم خوب نشدم فقط خوش تیپ شدم  

داروها خیلی زیادن از مولتی ویتامین های عجیب غریبه بگیر تا همین اوزیل استرادیول لتروزول و خیلی دارو دیگه متفومین که نقل نباته برام امپول ها هم سینال اف و اچ ام جی و اچ سی جی و دکاپپییل

ازمایش ها خیلی انجام دادم عکس رنگی پاپ اسمیر حتی زیگیل هم دادم چکاپ کل بدن که شیش میلیون شد با بیمه

آزمایش ذخیره تخمک تیروئید و خیلی چیزای دیگه فراموش کردم

و کلی سونوگرافی ها 

شوهرمم آزمایش داد که مشکلی نداشت

.
اوووووو کدومارو بگم کدوما بمونهاول اینکه اصلاح سبک زندگی کردم25 کیلو کم کردمفایده نداشت یه ذره هم خو ...

پس همه راه ها رو رفتی

به نظرمن  دوباره شروع کن همون اصلاح سبک رو انجام بده

پیاز درمانی و عسل و سیاهدونه حلوای میای و اینا رو که تو سایت میگن نتجیه گرفتن انجام ندادی؟

دکتر نگفت پس علاش چیه که نمیشی؟

استرس داری؟

شوهرت باید مراکز ناباروری ازمایش بده نه ازمایشگاه های معمولی 

پس کی میای تو دلم💔
پس همه راه ها رو رفتیبه نظرمن دوباره شروع کن همون اصلاح سبک رو انجام بدهپیاز درمانی و عسل و سیاهدون ...

فعلا تا دو هفته نمیتونم گرمی جات بخورم ببینم این ای یو ایه نتیجه میده یا نه

نه حلوا اینا قبلا نخوردم دوستم میخورد جواب نگرفت منم نگرفتم

اره استرسی هستم متاسفانه اینقدر دکتر ماما میگه استرس نگیر

دست خودم نیست اما الان سه روزه خودمو زدم به بیخیالی تا ببینم نتیجه میگیرم یا نه

اره شوهرم دو بار انجام داده

یکی معمولی یکی ناباروری سالمه خداروشکر 

.
فعلا تا دو هفته نمیتونم گرمی جات بخورم ببینم این ای یو ایه نتیجه میده یا نهنه حلوا اینا قبلا نخوردم ...

خب همین استرس نمیذاره باردار بشیم دیگه

دیگه نیا نی نی سایت تا چند وقت😅

پس کی میای تو دلم💔
مگه چی میگم میگم مایی که تنبلی تخمدان داریم و حامله نمیشیم نباید از اول جلوگیری داشته باشیم مگه زورت ...

شما  برای همه نسخه پیچیدی میگید از اول جلوگیری نکنید اینجا پر بچه ی کم سن و سال و خامه با حرف شما جو زده بشن و فکر کنن همه باید این کارو بکننن و عواقبو اثراتش چی بشه دیگه الله اعلم