2777
2789

سلام دوستان.من تنبلی تخمدان دارم ۲۴ سالمه و قصد بارداری دارم و همه رابطه هام بدون جلوگیری هست البته کاملا بی خیالم اما هرماه نا منظم پریود میشم جوری که سیکلم به چهل روزم میرسه.دکترم رفتم بهترینش رو اما جواب نگرفتم دارم از طریق طب سنتی میرم جلو.حلوا میتی و عسل سیاه دونه و ویتاگنوس.قبل از این که برم پیش پزشک مدرن یکی از تخمدان هام تنبل بود اما بعد از خوردن دارو شیمیایی جفتش تنبل شد و ناراحتم بابت این موضوع.کسی تجربه اینو داره که با خوردن گرمی بهبود پیدا کرده باشه؟و این که من ترشحات کشدار و شفاف دارم اما ۱۴ روز بعدش پریود نمیشم یعنی تخمک گذاری دارم این که نمیشم دلیلش چیه؟حتی در ماه دوبار هم این ترشح رو دارم الان هم از علائم فقط گر گرفتگی دارم و بد خلق شدم و این ترشح رو دارم و نوک سینه ام کمی حساس.کسی هست مثل من باشه؟

بعداز پاکی یک شب درمیان بادکش روی تخمدان  و سه شب درمیان کمر و کشاله ساق پاهتو انجام بده تا شب قبل تخمک گذاری. پیاده روی تند هر روز و خوردن پودر سنجد همراه با عسل یادت نره

هر هفته یک بار با آب گرم صبح حنا خیس کن بزار سه ساعت استراحت کنه بعد بمال کف پاهات ایشاا... دامنت سبز میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803