2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم

2589 بازدید | 136 پست

بچم دنیا اومده۱۶روزه هیچ کدوم از خانوادش حتی زنگ نزدن 

ولی شوهرم میگه به اون زنگ زدن 

میخوام‌ بهش امروز گلشو بکنم بگم مگه تو زاییده بودی که به تو زنگ زدن چرا اصلا ب من زنگ نزدن یه حالی بگیرن با این ک تو‌مجبورم میکردی حال همشون بپرسم!چطور برا من زشته ولی برا اونا نیست!بنظرتون بگم یا ارزش بحث نداره؟

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
وااا نیومدن پیشت؟؟

نه😐

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2804

اصلا درمورد خانواده اش بااین لحن حرف نزن. 

بنطرت تهش چی میشه؟ میگه اره عزیزم حق با توئه؟ عمرا بگه. 

دلگیری،  درست.  ناراحتی درست.  روحیه حساسی بعد زایمان داری، درست. ولی فعلا چیزی نگو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بگی بهتره تو دلت نمیمونه ولی بنظرم بذار به وقتش جبران کن براشون

میدونم فردا باز میگه تو کوچیک تری احترامشون واجبه میخوام از الان شمشیر و از رو ببندم

2805

میخوام بگم ارزش نداره اعصاب خودتو واسشون خراب نکن ولی ازاونجایی ک کینه ای ام من بودم حتما میگفتم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2801