2777
2789
خوب دقت کنید من از اول چاق نبودم ولی بعداز زایمان وافسردگیام بشدت چاق شدم ازنظر خودم چیزی نمیخوردم و ...

خب

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بگو لایک کنید

اول ازهمه آب زیادبخورید قبل از ناهار یا شام حتما حدود سه تاپنج دقیقه قبل یه لیوان آب ولرم بخورید که معدتونو پرکنه سرغذا اصلا تند تند نخورید من متوجه نبودم که چقدر تند میخورم بایییید سرسفره وقت کشی کنید غذا رو آروم بجویید تامزشو خوب حس کنید ذهن خودتونو گول بزنید من تا قاشق اولم تموم نشه وقورت ندم قاشق دومم رو پرنمیکنم وشاید بخندید چشامو میبندم ومیجوم نمیدونم چه سریه ولی سیری بهم دست میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=351917080]خب[/QUOTEهمونطوری که به خودتون بهامیدین و سعی میکنید غذارو خوش طعم کنید حالا باخوش نمکی یاچرب وچیلی یا حالا بازدن ادویه جات یا هر روشی که یه آدم معمولی خوش اشتهامیشه شما جهت مخالفشو امتحان کن یعنی غذای خودتو کم نمک درست کن بد رنگ درست کن لپ کلام از غذام لذت نمیبرم نه اینکه دیگه غذامو حال بهم زن درست کنما منظورم اینه سعی نکنید کاری کنید که اشتهاتون بازبشه من که کلا کاری کردم که ازغذا زده بشم اوایل دوسه قاشق ازغذامو سر قابلمه کم میکردم بعدها به خودم جایزه میدادمو مثلا میگفتم حالا ببینم ازغذام اضاف میاد حتی یه قاشقم خوبه مهم اینه پرخوری ازبین بره رفته رفته بشقاب بزرگای من تبدیل به بشقاب معمولی وبشقابای کم حجم تر شده هرچی ظرف غذا کوچیک باشه بهتره 

آره منم تند تند غذا میخورمحجم غذات چطور بود برنج ونون و اینا

من خوش اشتهابودم ازاین بقاب روحی ها که کنگره این رو پراز برنج میکردم میخوردم اونم تند تند انگار میخواستن ازم بگیرن

بگو عزیزم

ظرف غذا کوچیکتر بشه والبته پرش مثلا برنج بریز که چشماتو گول بزنی من عادت داشتم غذامو تا آخرمیخوردم بعد میگن حین غذا خوردن آب نخورید من الان لابلای غذام چند قلپ آبم میخورم خیلی تاثیر داره کلا هرکاری کنید که غذا بهتون نچسبه حین غذا خوردن اصلا حرف نزنید اگه میشه جداغذا بخورید وغذا رومزه مزه کنید تا لقمه کامل پایین نرفت لقمه بعدیو آماده بدست نکنید بزارید وقتتون کشته بشه الان جوری شده من اصلا دوس ندارم غذابخورم وکلا چون حوصله لفت دادن غذا روندارم ومزه غذاها زیاد به دلم نیست دوست ندارم غذابخورم اینم بگم اشتهام کورشده بدون اینکه هیچ دارویی مصرف کنم

الان چی؟

الان عالیم قبلا تا یکوعده زیاد نمیخوردم دل ضعفه میگرفتم هی تلقین میکردم من ضعیفم وبنیه ندارم پفم وانرژیم کمه الان که کمترمیخورم تازه پرانرژی ترم هستم اصلانم دلم ضعف نمیره چون معدم جم شده بخودتون گرسنگی ندید مه معدتون اسیدی بشه هربار گرسنه شدین یه گوجه نمک بزنید یا یه خیار هویج سیب یاهرنوع میوه ای که البته ترش نباشه

همین،من ریزه خواری ندارم

کلا پفک وچیپس وهر هله هوله ای روقطع کردم ضمنا خودتون رو تاپایان هفته یا ماه وزن نکنید من توی دوماه27کیلوکم کردم بعداز زایمان117بودم الان امروز شدم90وباهمین فرمون پیش میرم تابه وزن مجردیم برسم

الان چی؟

هربار حس کردی دهنت بدمزست یانیاز به خوردن چیزی داری درحد کم میوه بردار یا چای سبز بخور صبح خیلی بهتره برای خودت گوجه خیارقاچ کن بزار یخچال یه چرخ بزن یکی دوتابزار دهنت اگه میتونی نخودچی کشمش یا آجیل بخر عین بچه ای که ازشیرمیگیرن بهانه میاره ما پرخورا هم مدام دلمون هوس خوردن یچیزی میکنه لابلای اینا اگه بتونی نیم ساعت پیاده روی داشته باشی که عالیه من وقت نداشتم

اینارو میگم چون تجربه داشتم میتونی دانه چیا هم استفاده کنی تاثیرداره توی حس سیری اما من این بار استفاده نکردم وخواستم بدون هیچ دارویی کم کنم خواستن توانستنه چون واقعا ازچاقی متنفرم دلم برای چهره واندام قشنگم تنگ شده ازاینکه اطرافیان بگن وای چه چاق شدی چه حیف خسته شدم الان لباسام گشادشدن اما هنوز نودکیلو فاجعست باید بشم همون۷۷

مرسی که تجربه ات را گفتی عزیزم  خیلی انرژی خوبه  و اینو کسایی که مثل من و شما چاق هستیم مدرک می کنیم 

متاسفانه منم 95 هستم  میخام باردار بشم و قبل از بچه دار شدن لاغر بشم هر کاری می کنم انگیزه و اراده ندارم 

2810