2777
2789
مورد اول ربا محسوب میشه ولی مورد دوم نه بالاخره زن‌و‌شوهرید

منم از نظر عقلی میگم کار دوم پسندیده تر هست چون اون آقا با میل خودش میخاد اون پول اضافه رو ب ما بده و ما هییییچ اجباری نداریم برای اون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من فرقی نداره تو از بانک وام میگیری ازت میپرسن واسه چیته؟ کلی ضمانت و سود هم ازت میگیرن

بله میپرسه وبرگه شراکت وکلی اوراق امضا میکنی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چرا به کار اولی نزول هست میگید ربا 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه شما بفرمایید فرق این دو باهم چیه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه فرق میکنن اولی که میشه ربا ولی دومی میشه سود دیدن از حاصل خرید یک جنس اولی جنسی خریداری نشده و ای ...

منم دوس دارم با عقل تصمیم بگیرم ی کاری رو‌کنم کاری ب مراجع هم ندارم عقلم میگه کار دومی درسته چون اون آقا با میل و‌خاست خودش داره اون پول اضافه رو ب ما میده و اجباری نیس و راضیه 

اولی رباست چون خودتون میگین یه چیزی بذار روپولم برگردون

یک نکته خیلی مهم :

اگه کسی یه پولی قرض بده به کسی وقصدونیتشم واقعا این نباشه که سودی علاوه بر اصل پولش بگیره ،ولی طرف خودش یعنی قرض گیرنده موقع برگردوندن پول چیزی به عنوان هدیه بذاره سر پولی که گرفته وبه قرض دهنده برگردونه این اشکالی نداره وبلکه تشویق به قرض دادن هم هست 

اولی رباست چون خودتون میگین یه چیزی بذار روپولم برگردونیک نکته خیلی مهم :اگه کسی یه پولی قرض بده به ...

اره واقعا درسته چون کسی ک‌پول رو گرفته خودش راضی بوده ک اینکار و‌کنه پس اون مبلغ اضافه اشکالی نداره تو‌کار دوم هم طرف خودش با میل خودش اون مبلغ سود رو ب ما میده و حتی مقدارش با خودشه 

خب حالا درحالت دوم اگه طرف پول رو ازشما گرفت جنس خرید ضرر کرد اون موقع چیه تکلیف اگه قرض دهنده بگه ضرر تو به من مربوط نیس اینو شما بفرمایید چی میشه .

اگه قرار مدار بذارن توسودوزیان شریک باشن این درسته ولی بخواد قرض دهنده فقط توسود شریک بشه نه