2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی استان ما دارن پتروشیمی چابهارم راه میندازن با حقوق و مزایا بالا ولی نمیشه فقط روی اون حساب کنم، ...

اگه مشکل شهر ندارین فکر کنم کامپیوتر بعضی دانشگاها بتونید قبول بشید

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اونا بیشتر در مورد انتخاب رشته حرف میزنن فکر نکنم در مورد شغل اینده و بازار کارش چیزی بدونن

عع چرا اتفاقا اصل کاری همیناست اگه خوب باشه اینارم میگه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
اگه مشکل شهر ندارین فکر کنم کامپیوتر بعضی دانشگاها بتونید قبول بشید

من اتفاقا میخوام از این استان برم یه جای دور😂، دانشگاهی هست که بشه توش کار پیدا کرد؟ یا توی دوره تحصیل کاری انجام داد و درامد داشته باشم 

من اتفاقا میخوام از این استان برم یه جای دور😂، دانشگاهی هست که بشه توش کار پیدا کرد؟ یا توی دوره تح ...

توی دوره ی تحصیلو نمیدونم شاید تابستونا بشه

اگه اولوتتون بازار کار هست میتونید کامپیوتر رو از تهران شروع کنید دانشگاهاشو بزنید اول شریف و بعد امیرکبیر و بعد علم و صنعت و ...

و بعد دانشگاهای اصفهان و مشهد و شیراز هم فکر میکنم خوبن

در آخر بعضی شهرای دیگه

ولی خب علاقه و توانمندی هم مهمه توی هر رشته ای که میخواید برید

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اخه متاسفانه توی شهر ما مشاور کمه و یکی دوتا هستن

نگاه تو تلگرام بزن سیب ترش رشته ریاضی بعد معرفی رو سرچ کن رشته ها رو میاره 

اپش هم بود توی بخش مهتا الان نمیدونن باز هیت یا نه ولی باز میکنن موقع انتخاب رشته همه کامل اونجا هست میتونی توضیحشون رو ببینی 

مشاور الان مجازی هم خیلی میگیرن حتما نباید از شهر خودتون باشه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

اگر میخوای بازار کار خوب تو ادارات دولتی و بانکها داشته باشه، کامپیوتر خوبه. اگر میخوای از الان درآمد داشته باشی میتونی تربیت معلم و یا دبیری بخونی و کارت هم تضمین هست.رشته های مهندسی مثل برق و مکانیک و عمران و معماری هم با اینکه بازار کار دولتی خوب ندارن ولی بعد از گرفتن مدرک اگر بتونی حق نظارت و طراحی بگیری و فعال باشی، درآمد بازار کار آزادشون خوبه. مثلا یک مهندس درجه ۱ مکانیک از حق نظارت و امضای خودش، الان سالیانه بالای یک میلیارد درآمدش هست به شرطی که سقف کاری خودش رو پر کرده باشه، البته این مبلغ تو معماری و عمران خیلی بالاتر هست ولی اینم در نظر بگیر که تعداد مهندسین عمران و معماری خیلی بیشتر از برق و مکانیک هست و اکثرا کسانی که عمران یا معماری میخونن، بعد از فارغ التحصیلی دنبال حق امضا هستن ولی کسانی که مکانیک میخونن خیلی کم دنبال حق نظارت و امضا میرن، برای همین چون تعدادشون کم هست، میتونن سقف کاری سالانه ی خودشون رو راحت تر پر بکنن. اگرم خودت شرکت بزنی که درآمد بیشتری خواهی داشت. شما چون آقا هستی با رشته های مهندسی  راحت تر از خانوم ها تو ادارات دولتی میتونی کار پیدا بکنی، البته اگر پارتی بازی ها و روابط بذارن!

ولی در کل با زیاد شدن ظرفیت پذیرش رشته های مهندسی به خصوص در دانشگاه هایی که بدون کنکور پذیرش کردند، تعداد مهندسین تو هر رشته ای خیلی زیاد شده، برای همین باید خیلی فعال باشی تا درآمد خوبی داشته باشی.مثلا کسانی که تربیت معلم میخونن معمولا حقوقشون تو یک رنج هست ولی تو مهندس ها، مهندس داریم که یک ریال هم از مدرکش کسب درآمد نداره و در مقابل مهندس داریم که درآمد عالی از مدرکش داره،، چون فعال هست و راه کسب درآمد از مدرکش رو خوب بلده، البته حلال و قانونی.

موفق باشید.

توی دوره ی تحصیلو نمیدونم شاید تابستونا بشهاگه اولوتتون بازار کار هست میتونید کامپیوتر رو از تهران ش ...

اخه کامپیوتر باید برای گرفتن  کارشناسی پایانانه ارائه بدی و این سخت نیست؟ 

اخه کامپیوتر باید برای گرفتن کارشناسی پایانانه ارائه بدی و این سخت نیست؟

نه

بازارکار و همچنین علاقه و استعداد مهم تره