2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید علاقتو پیدا کنی و خیلی تلاش کنی 

و خیلیم درس بخونی

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
2805

به نظر من که هرکس درآمد خیلی بالا میخواد دانشگاه نره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
توی سن ۳۰ ب بعد درآمد بالای ۱۰۰ تومن چون مطب میتونی بزنی

کی مطب پزشک عمومی میره آخه 

اونم باید تخصص بگیره 

هیج راه میان بر یه شبه پولدار شدنی وجود نداره

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
پس چیکار کنیم

فقط میدونم دانشگاه به این زودی ها به پول نمیرسونه

این که چه مهارتی داری برای شغل ازاد به خودت بستگی داره

ولی اگه طبق روتین میخ ای پیش بری درآمد پایه ۱۷ تومن اینا پیرا بخون

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
توی سن ۳۰ ب بعد درآمد بالای ۱۰۰ تومن چون مطب میتونی بزنی

بیشتر.

من پارسال دکتر میرفتم ۲۵۰ بود ویزیتش تازه الان شاید گرونترم شده باشه 

اونوقت روزی ۵۰ تا معمولا بیمار دارن

ک در روز ۱۰ ۱۲ تومن کار میکنن.

بطور میانگین ماهی ۳۰۰ از ویزیت هاشون درامد دارن.

در کنارش هم که کارای دیگ انجام میدن.

دکتر زیبایی فیلر و بوتاکس و ژل و...

دکتر زنان پاپ اسمیر و هزینه های نمونه گیری و...

بماند که کلی هم زایمان و عمل زیبایی انجام میدن

دکترای مغز و اعصاب یه عدشون تو مطب نوار مغز و نقشه مغزی میگیرن که پارسال ۱ و خورده ای قیمتش بوو

با همه اینا ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ تومن براحتی درامد دارن.

شایدم بیشتر چون عملاشونم که هست

بعد اونوقت بعضیا میان میگن رشته پزشکی درامد خوبی نداره.

دکتر تازه کار و سرشناس هم نداره 

من چندتا دکتر تازه کار هم رفتم که سر هموناها هم شلوغ بوده

2810