2777
2789
عنوان

کنکوری های امسال 🙂🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم تجربیه ، نهایی نمره قبولی با تراز ۵۶۰۰ و رتبه ی عجیب ٫ دوستش ریاضیه ، نهایی ۴ تا تجدید با تراز ۵۲۰۰  و رتبه خیلی بهتر از دخترم ٫ می خوام بگم ی سال دیگه بشینه ولی سال دیگه یازدهم رو دوباره باید امتحان بده در صورتیکه معدل یازدهم ۱۹/۲۰ شده بود . سردر گم و خسته ام و به حال این بچه ناراحتم

من هنوز دارم گریه میکنم سال ۴۰۲ پشت نشستم تا اوضاع بهتر بشه ترازهای که اومد خوشحال شدم که بهتر شده ولی رتبه ها گند زد به آیندم بغض مامانم و که دیدم بدتر شدم حرف اطرافیان سوهان روحم شد اینکه گفتن این آدم پتانسیلش رو نداره خیلی ها نمیکشن بیشتر بخونن آخه لعنتی ها من که ترازهای بدتر از پارسال بوده دیگه چیکار میکردم من دیگه خسته شدم از زندگی بریدم حس میکنم افسرده شدم منی که انقدر پرانرژی بودم الان حتی دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم همش میگم یعنی کسی که باعث  این مشکلات هست دیشب راحت خوابیده عذاب وجدان نداشته ببخشید خیلی حرف زدم همه حرفام عقده شد مجبورم به روی خودمم نیارم آخه خیلی ها میگن احتمالا خودش نخونده آره حق با شماست فقط دیگه ولم کنین

کامل بخون مطمئن باش میشهشک نداشته باشبه خودت ایمان داشته باش

ممنونم   گاهی اوقات انقد سگ اخلاق میشم 

خواهرم میگه خولی مگه ، تو بخون از ته وجودت 

بهم میگه دو تازه میتونی دو برابر کسایی که مدرسه میرن بخونی 

چون امسال دوازدهم رو غیر حضوری می‌خوام بخونم 

ولی گاهی اوقات انقد اعصابم خورد میشه اصلا دیوونه میشم انقد فکر میکنم 

حالا باز خداروشکر بهتر شدم 

ممنونم گاهی اوقات انقد سگ اخلاق میشم خواهرم میگه خولی مگه ، تو بخون از ته وجودت بهم میگه دو تازه م ...

زنده باشید 

عزیزم این ها از عوامل پرخاشگری و افسردگی هست 

گاهی اینقدر فشار روی انسان زیاد میشه که فرد به خود زنی و ... رو میاره 

می‌خوام بگم اینها طبیعیه از استرس هست ولی اگه ادامه پیدا کنه می‌تونه خطرناک باشه 

از استرس دوری کن تا حد امکان و از حواشی های الکی و ... 

مطمن باش میتونی 

من هنوز دارم گریه میکنم سال ۴۰۲ پشت نشستم تا اوضاع بهتر بشه ترازهای که اومد خوشحال شدم که بهتر شده و ...

خوب شد گفتی عزیزم 

هدف من از این تاپیک این بود ، حرفهای که اذیتتون می‌کنه رو اینجا بگید 

اطرافیان همیشه حرف زیاد میزنن ، ما نباید اهمیت بدیم من خودم دو سه سال پشت بودم ولی در آخر با رتبه ی ۸۰۰ و خورده ای ساکتشون کردم و بهترین رشته رو خوندم و الان زندگی م هزار درجه از همه شون بهتره خدا وشکر 

میدونم شرایط شما صد بار از شرایط من سختتره ، ولی اگه هدف داری اگه واقعا دوست داری بهش برسی 

به حرفشون گوش نکن 

زنده باشید عزیزم این ها از عوامل پرخاشگری و افسردگی هست گاهی اینقدر فشار روی انسان زیاد میشه که فرد ...

دقیقاً باید کنترلش کنم 

یه مدت یه مشاور گرفته بودم خیلی روم تاثیر منفی گذاشته بود 

هی می‌گفت چرا پسرفت کردی چرا پیشرفت نکردی

هر روز هشت آزمون باید میدادم رسما کشت منو 

رو اعصابم تاثیر منفی گذاشت 

مثلا زمین رو هشتاد میزدم می‌گفت چرا صد نزدی

زیست اوایل منفی زده بودم اصلا بلد نبودم تست بزنم بعد به شصت رسیدم هفتاد و ...

و بعد آزمون بعدی از هفتاد مثلا رسیدم به شصت و پنج بهم میگه چرا هفتاد به بالا نزدی 

یا دو بار حتی زیست رو صد زدم ولی هیچی نگفت یه تشویقی چیزی   همینا روم تاثیر منفی گذاشت نصف شب بیدار میشدم گریه میکردم می‌خوابیدم 

دقیقاً باید کنترلش کنم یه مدت یه مشاور گرفته بودم خیلی روم تاثیر منفی گذاشته بود هی می‌گفت چرا پسرفت ...

عزیزم ایشون واقعا مشاور حرفه ای و دلسوزی نبودن قطعا 

من شاگردام تو ازمؤن ها ده پانزده درصد پیشرفت میکنن واقعا تحسین شون میکنم ، چون کار خیلی سختیه 

دیگه با این مشاور ادامه ندید به هیچ وجه 

مشاور باید در مسیر موفقیت فرد تاثیر خوبی بزاره نه اینکه با حرفاش و کاراش فرد رو از موفقیت دور کنه 

عزیزم ایشون واقعا مشاور حرفه ای و دلسوزی نبودن قطعا من شاگردام تو ازمؤن ها ده پانزده درصد پیشرفت میک ...

بنظرتون کسی اعتراض میره ، من شهرم از تهران دوره ولی اگه بدونم بچه ها میرن حاضرم امشب بلیت بگیرم برم تهران

کاربری دوتا همکلاسی🌱
چرا اینقدر رتبه ها بد شد با تراز های خوب یکی گفت مال سیوی ها هست خوب سیوی ها ۹۹۹نفرن یعنی اینقدر تاث ...

بیشترن. میگن حدود 6 هزار تا داشنجوهای پزشکی دوباره کنکور  ثبت نام کردن و حدود 4 هزار نفر پیرا پزشکی 

در کل 10 هزار نفر 

شما تا حالا دانش اموز با پایه متوسط دیدین که از همین الانا شروع کنه و صدشو بزاره و در اخر رتبه خوب بیاره؟

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》