2777
2789

۱۷روزشه صورتش جوشای قرمز زده یه مدتم رونای پاش زده بود که هیدروکورتیزون زدم خوب شد . مدفوعشم زرده و یکم کشداره ،کف داره انگار ...اینا میتونه نشونه های حساسیت باشه ؟ یا بخاطر گرمیه ؟ 

اصلا نشونه های حساست چیه؟ 

حمام بردینش؟

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من مچ پاش پوست پوست میشد 

روی گونه دونه های قرمز مقاوم که در نهایت چرکی میشدن 

فوری علایم رفلاکس پنهان نشون داد 

در نهایت تغییرات مدفوع

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
اره عزیزم ۴،۵بار

اوکی 

نگران نباش اینا علائم حساسیت نیست 

اول اینکه دونه های صورتش برای اینه که بچه رو زیاد بوس میکنین روی پاهاش هم به خاطر گرمیه پسر منم اینجور بود خودش خوب میشه نگران نباش

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
مدفوع خلطی هس خس خس سینه کهیر بدن مدفوع خونی علائم حساسیتاما دون دون های ریز رو بدن نشونه گرمیه

نه این علائمو نداره فقط مدفوعش یکم خلطیه و کشداره و کف هست توش . 

اوکی نگران نباش اینا علائم حساسیت نیست اول اینکه دونه های صورتش برای اینه که بچه رو زیاد بوس میکنین ...

هیچکس اخه بوسش نکرده یهو پاشید بدنش . ایشالا که از گرمی باشه 

هیچکس اخه بوسش نکرده یهو پاشید بدنش . ایشالا که از گرمی باشه

پس گرمیه گلم 

ممکنه دون دون ها بخاطر خشکی پوستش باشه براش کرم مخصوص بزن. کسی صورت نوزاد رو اصلا نبوسه.  علائم حساسیت به پروتئین گاوی: خس خس سینه، بی قراری، رگه های خون در مدفوع و اگزما و قرمزی پوست و.... .

وقتی یک ماما، مامان میشه