2777
2789

بپیچونش ،بگو جایی دعوتم ،دفعه بعد بگو بچم مریضه ،واقعا ماری نداره هاااا

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو مادرم شام دعوتم کرده باشه یه وقت دیگه خودم دعوتتون میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

همیشه با خونه ای؟ شروع میشه😂

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️

وا این دیگه کیه😐😐😐😐😐😐دستورم میده چی بپزی

بگو خونه نیستم یا مریضم

خیلی پروعه حتما یه جوری بپیچون

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2810