تو رو خدا شات پیام منو ایشون رو ببینید واقعا چه جوابی بهش بدم الان بارها و بارهااا خودشو دعوت کرده میاد ناهار سام با بچش تلپ میشه یه ظرف هم اندازه نهار فرداش میبره من اصلا آدم گدا و خسیسی نیستم عاشق مهمونی دادنم ولی به وقتش اونم خودم دعوت کنم نه که ایشون مثل این سواستفاده گرا هی بیاد آویزون بشه حالا قبلا شده دو ساعت مونده به شام و نهار یهو اومده خونه ام مونده ولی بعدها سفارش میداد چی درست کنم من بچه کوچیک دارم غذا خودمون و به زور درست میکنم الان بگید در جواب چی بگم اسکرین شات پست بعد میزارم گوگل نره
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو مادرم شام دعوتم کرده باشه یه وقت دیگه خودم دعوتتون میکنم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده میگویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱