سلام این تاپیک مخصوص مادران نگرانه.من پسرم ۲۲ ماهش بود و متوجه شدم که خیلی متفاوته صداش میکردم فریاد میزدم تکونش میدادم بر نمیگشت نگاه من اصلا نمیکرد انگار تو این دنیا نبود هیچ تلاشی برای غذا خوردن تعویض لباس نمیکرد همش میگفتم بچه ها مثل هم نیستن و فقط با خودش حرف میزد یه روز بردمش دکتر
متخصص کودک با پر کردن فرم گفت اوتیسم و اینکه کودک ببرین مرکز اوتیسم حتی خیلی راحت گفت شاید هیچ وقت حرف نزنه اما مدرسه مخصوص که دارن میتونه یکم توانایشونو بعدا بهتر بشه
اولین حرفی که به ذهنم رسید فکر اینکه بعد از من چی میشه پسرم چیکار میکنه حتی شبش تا صبح گریه کردم التماس خدا کردم که پسرم زودتر از من بره که نیوفته زیر دست اینو اون
برای رفتن دوباره به دکتر توان نداشتم من و همسرم این موضوع از همه پنهان کردیم و برای اینکه هیچ کس نفهمه به فکر مهاجرت افتادیم که هم کسی نفهمه و هم اونجا درمانش کنیم
تو همین نی نی سایت خوندم که روش دکتر موسوی برای درمان اوتیسم گفتم امتحان کنیم یه فایل صوتی حدود ۲۰ ساعتی هست
امروز که دارم مینویسم ۲ ماه از انجام این روش میگذره پسر من هنوز حرف نمیزنه و هنوز هیچ اشاره ای نداره. به اسمش توجه بیشتری میکنه
اما به شدت عدم تمرکزش خوب شده و تغییر زیادی در بازیش معلومه ارتباط چشمیش خیلی بهتر شده جوری که چند روز پیش خونه یکی از دوستانم بودم هنوز ۱۰ دقیقه بود رفته بودیم یکی گفت چقدر پسرت عوض شده و همه تایید کردن بدون اینکه خبر داشته باشن