2777
2789
عنوان

اوتیسم یا سندرم دیجیتال

166 بازدید | 18 پست

سلام این تاپیک مخصوص مادران نگرانه.من پسرم ۲۲ ماهش بود و متوجه شدم که خیلی متفاوته صداش میکردم فریاد میزدم تکونش میدادم بر نمیگشت نگاه من اصلا نمی‌کرد انگار تو این دنیا نبود هیچ تلاشی برای غذا خوردن تعویض لباس نمی‌کرد همش میگفتم بچه ها مثل هم نیستن و فقط با خودش حرف می‌زد یه روز بردمش دکتر 

متخصص کودک با پر کردن فرم گفت اوتیسم و اینکه کودک ببرین مرکز اوتیسم حتی خیلی راحت گفت شاید هیچ وقت حرف نزنه اما مدرسه مخصوص که دارن میتونه یکم توانایشونو بعدا بهتر بشه 

اولین حرفی که به ذهنم رسید فکر اینکه بعد از من چی میشه پسرم چیکار میکنه حتی شبش تا صبح گریه کردم التماس خدا کردم که پسرم زودتر از من بره که نیوفته زیر دست اینو اون 

برای رفتن دوباره به دکتر توان نداشتم من و همسرم این موضوع از همه پنهان کردیم و برای اینکه هیچ کس نفهمه به فکر مهاجرت افتادیم که هم کسی نفهمه و هم اونجا درمانش کنیم 

تو همین نی نی سایت خوندم که روش دکتر موسوی برای درمان اوتیسم گفتم امتحان کنیم یه فایل صوتی حدود ۲۰ ساعتی هست 

امروز که دارم مینویسم ۲ ماه از انجام این روش میگذره پسر من هنوز حرف نمیزنه و هنوز هیچ اشاره ای نداره. به اسمش توجه بیشتری میکنه 

اما به شدت عدم تمرکزش خوب شده و تغییر زیادی در بازیش معلومه ارتباط چشمیش خیلی بهتر شده جوری که چند روز پیش خونه یکی از دوستانم بودم هنوز ۱۰ دقیقه بود رفته بودیم یکی گفت چقدر پسرت عوض شده و همه تایید کردن بدون اینکه خبر داشته باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته این روش ابداع خانوم دکتر موسوی نیست و هزاران روانشناس و دکتر دیگه در مورد این روش صحبت کردن و مقاله دادن. 

تو همین نی نی سایت خوندم یه سری مادر خوشحال و یک سری ناراحت از این روش چون مخالف این روش هستن 

راستی فایل صوتی خانم دکتر رایگان و انگلیس زندگی میکنن که بگین تبلیغات برای ایشون این پست اصلا تبلیغات نیست بلکه فقط جهت آگاهی مادران نگران 

ببیند واقعا رایگان ترین روش ممکن موبایل قطع تلویزیون قطع و فقط دنیای واقعی بازی کنن همین

برا افزایش تمرکز چکار کردین عزیزم؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

خانم دکتر میگن قطع دیجیتال و بازی کردن 

شما با کارتون اونو از دنیای واقعی خارج میکنین و وارد دنیای خیلی میکنین زمان ما کارتون بسیار سرعت کمتر داشت ولی حالا به شدت سرعت و صدا دادن کودک فراموش میکنه کجاس و کیه و اون کارتون میشه ملکه مغزش اگه یادتون باشه خودمون هم بچه بودیم وارد دنیای کارتون می‌شدیم و یک شخصیت به خودمون می‌دادیم 

الان خیلی خیلی تاثیرش بیشتر شده

برا افزایش تمرکز چکار کردین عزیزم؟

من از قبل خیلی بازی می‌کردم ولی اصلا توجه نمی‌کرد ولی با قطع دیجیتال از اون دنیا خارج شد کم کم توجه کرد به کارهای من بردمش سر ساختمون گفتم شن بازی کن وای اولین بار که دست زد خیلی خوشحال شد آب بازی هر روز میکنه 

همش ما کیک و بيسکوئيت میپزیم میوه رو میدم دستش بماله به خودش آزاد آزاد ژله بستنی درست میکنیم خود به خود عدم تمرکز داره از بین میره انگار با فشار دادن میوه هم زدن کیک یا ماساژ بيسکوئيت به دنیای واقعی میاد آرد میکوبه تو صورتش نیم ساعت میخنده 

قاشق دارم گفتم ریختی که ریختی کم کم توجه کرد که غذاش نریزه لیوان دادم کم کم یاد گرفت 

روزی چند بار لباسشویی میزنم و جارو برقی میزنم اما نکن نمیگم 

چاقو کره خوری میدم خودش تخم مرغ آبپزشو برش بزنه درسته له میکنه ولی به شدت از خوردنش لذت میبره 

یه سفره یک بار مصرف زیرش ميندازم با هندوانه راحت راحت هر کاری کرد 

همه اینا روی عدم تمرکز تاثیر داره چون داره عوارض دیجیتالو میگیره 

۲ ماه شروع کردم به مامانایی که مشکل دارن از نگرانی در بیان و امیدوارم که همه اش حل بشه

جالب اینجاست برای پسر من تبلت فوق العاده بود

عجیبه ولی پیشرفت داشت همه چیزای اموزشی براش میریختم

حتی یک ساعت هم نمیبینه؟

حتی یک لحظه تا زمانی که کامل بهبود پیدا کنه نمیزارم ببینه تلویزیون اصلا تو برق نیست و حالا هم که گوشی دست منه اون خوابه 

بعد از درمان شاید اجازه بدم نیم ساعت در هفته ببینه

2810