2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم چیکار کنم☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست
یا خدا پس دکتر احمق چرا ب من گفت قرص بخور فقط تو عقد کافیه 😐😐😐😐حالا من دخترم رابطه ندارم گفت اگه ...

نکن...منو‌ببین

هر شب راس ساعت 12 خوردم لامصبو

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
دوم

مثلا نظر من اینه که اگه میتونی شرایط فراهم کنی و برنامه ریزی کنه که برنامه ریزی خودش معجزه میکنه و باعث میشه به همه کار هات برسی نگهش دار و مهم تر از همه اعصاب اینکه میتونی رفتار درستی با بچه داشته باشی و براش وقت بزاری 

به همه این ها توجه کن چون هر چی سن میره بالا تر باروری سخت تر میشه و پر ریسک تر و اینکه اگر واقعا فرزند دوست داری بعدا به شدت پشیمون میشی و اون عذاب وجدانی که میگیری که من یه موجود زنده رو از بین بردم از همه بد تره بعدشم بدنت شرایط سقط داره سقط اسون نیستا به شدت سخت و درد اوره من خودم چند وقت پیش یکی از اقوام جنینش مرد و مجبور شد سقطش کنه خدا میدونه چی کشید و اینکه چه بسا این بچه پر از خیر باشه قدمش برات و اینکه با وجود قرص باردار شدی خودش پر از  حرف اینکه قطعا یه حکمتی توش هست بعدشم اگه واقعا نمیخواستیش الان اینجا نبودی ته دلت بچت میخوای اگه بندازیش بعدا روحیت داغون میشه ولی اگه با وجود همه این ها میبینی واقعا شرایطش نداری و قرار بچت زجر دنیا رو بکشه دیگه قضیه فرق میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تصمیم سختیه..خیلی از گناه سقط میترسم..ولی خودمم شرایط روحی خوبی ندارم..شرایط کاری ک‌دیگه هیچی

من یه چیزی بهت میگم تو را خدا برو مشاور ما ادم  ها اگه یاد بگیریم تو این شرایط به مشاور و روانشناس مراجعه کنیم کسایی که یه عمر در مورد این چیز ها خوندن و تجربه دارن واقعا دنیا گل و بلبل میشه ضرر که نداره برو پیش مشاور که بعد اذیت نشی از تصمیمت

چه کار کردی عزیزم

عزیزم دو‌روز بعد اینکه فهمیدم باردارم افتادم لکه بینی و بعد ی هفته سفط شد خودش

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم