2777
2789
عنوان

چرا ادمای بد اینقدر پیشرفت میکنن

115 بازدید | 17 پست

شوهرم اونقدر بده که از دستش همیشه در عذابیم ولی هیچوقت جواب کار هاشو نمیبینه روز به روز پیشرفت میکنه و مغرور تر و بد تر میشه جوریه که وقتی زمانی میشه که میخواد بیاد ارزو میکنم نیاد ولی روز به روز داره بالاتر میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا به کارما و عدالت گاهی شک میکنم

من از کسی  شنیدم وقتی کسی بد هست و اتفاقا خوب براش می افته؛ خدا اونقدر ازش بدش میاد ک دوس نداره طرف گیر کنه اسمشو صدا بزنه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
عزیزم کارشو مرتبه های دیگه ی زندگی ربطی به این اخلاقیاتش ندارههمینکه خونوادش و ازار داده که ارزو میک ...

اون به یه ورشم نیست که ما چنین ارزویی داریم اون روز به روز داره قویتر میشه و مارو به انزوا میکشه وو روز به روز لجن تر و زورگو تر میشه

من از کسی شنیدم وقتی کسی بد هست و اتفاقا خوب براش می افته؛ خدا اونقدر ازش بدش میاد ک دوس نداره طرف ...

خب پس ما چی میشیم منی که هیچ حامی ندارمو نمیذاره پیشرفت کنمو فقط به فکر پولاشه پس این ادم کی باید جوابشو ببینه کی 

اون به یه ورشم نیست که ما چنین ارزویی داریم اون روز به روز داره قویتر میشه و مارو به انزوا میکشه وو ...

ولی بازم بنظرم اونی که همش باید ترس داشته باشه اونه،

ترس از دست دادن شماها حتی اگر نزدیکش باشین

و اینکه جلو زورشو خب بگیر هرجوری که هست با هر قدرتی که داری با سیاست و هرچی که هست 

تو اونو تو مشتت بگیر

ولی بازم بنظرم اونی که همش باید ترس داشته باشه اونه،ترس از دست دادن شماها حتی اگر نزدیکش باشینو اینک ...

اعتماد به نفسو عزت نفسمو گرفته ازم میدونه جاییرو ندارم برم پدرو مادر دارم ولی حمابتم نمیکنن نمیذاره کاری کنم نه کار تو خونه نه بیرون با پسرمم که یک سالشه هیچ کاری نمیتونم بکنم ازش متنفرم 

2810