2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی ب منابع نداره الان همه کنکوریا این منبع ک چی بگم سه برابرشو دارن باید متناسب با سطحت انتخاب کنی منبع یه منبع بالاتر هم داشته باشی منبع سطح بالا الکی الکی داشتن فایده نداره باید درس زیاد خوند من ک درسم عالی بود و پزشکی دانشگاهای تهران قبول شدم زیست پینوکیو میزدم و گاج نقره ای آیکیو جرئت نمیکردم سمتش برم و البته میگفتن الکی سخته کنکور ۴۰۰ زیست رو ۷۰زدم و قلمچیارم اکثرا بالای ۸۰ ۹۰ میزدم منبع سومم داشتم ک ماهای اخر زدم موج ازمون

شیمی خیلی سبز زدم گاج زدم منبع دوم موج ازمونم زدم 

فیزیک موج ازمون و تستای قلمچی و میکرو گاج میکرو گاجو شاید ۳ بار زدم حفظ بودم دیگه گزینه هاشو  البته تستا قلمچی عالی بودن  

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

ای کیو برا زیست خوب نیست 

کتابی برات مناسبه که از هر ده تا سوالش فط دوتاشون نتونی بزنی یا غلط باشه 

ای کیو سخته و برای اواخر و جمع بندی خوبه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بنظرم از سطح‌ پایین شروع کن برای منبع اول بعد قویترش کن منبع دومت

من همرو اول خیلی سبز زدم به غیر شیمی که مبتکران بود البته فیزیک خیلی سبز خیلی آبکیه و تستاشم زیاده به نظرم همون مارکدار هارو بزن 

ولی زیست خیلی سبز خوبه

منبع دوم آیکیو برای ریاضی و شیمی خوبه من زیستم داشتم اما مزخرف بود خیلی آسون بود تستاش من ناراضی بودم ولی زیست منبع دوم نشرالگو فوق العادس فیزیکم همینطور

اینا تجربیات من بودم عزیزم ♥️

مجنونِ ماه
نه هیچی شیمی فراهانی زیستم حنیف جاهایی که بلد نیستم

نه بنظرم فقط همینا کافی نیست ...البته بستگی به سطحت داره اما تو این بازه زمانی این کتابای سطح بالارو بخوای از الان کار کنی برسی سر جلسه نمیتونی جواب بدی چون از پایه صفر صفر باید مطالب رو مسلط باشی ایکیو اصلا آموزش هم نداره...جزوه هم که میگی هیچی پس از کجا میخوای بخونی دیگ

استعداد علاقه ای پیگیر شده است