2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کمکش کن تا انرژیش تخلیه بشع عصبانیتشم کمتر بشه 

باهاشم زیاد بازی کن و مهربان باش

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

دیدن صحنه های خشن رو روحیه ی بچه ها اثر داره . همین طور رفتار والدین وقتی عصبی میشن.  

باید موقع عصبانیت تا حد امکان خودتونو کنترل کنین و دیدن صحنه های خشن رو کم کنید 

نباید بهش تلقین بشه اگه عصبی باشه قوی هست و همه تسلیم خواسته های اون میشن .

شما هم برای رسیدن به خواسته هاتون از روش های دیگه غیر از عصبانیت استفاده کنین.

قصه هم خیلی می تونه مفید باشه

دیدن صحنه های خشن رو روحیه ی بچه ها اثر داره . همین طور رفتار والدین وقتی عصبی میشن. باید موقع عصبا ...

نمیدونم عزیزم الان قصه بگم براش؟

وسیله اینا گیر میده مجبور میشیم بخریم چون داد میزنه گلوش میگیره

بله . من از قصه گفتن خیلی نتیجه گرفتم . خودم راجع به موضوعی که میخام بچم بفهمه کارش اشتباهه یه قصه ی الکی میگم و علت اشتباه بودن کارشو توضیح میدم این طوری انگار بچه فضا سازی میشه براش بهتر متوجه اشتباه بودن کارش میشه حتی می تونید با نمایش عروسکی که براش هم بازی باشه و قصه بهتر مطلبتون رو برسونین

نمیدونم عزیزم الان قصه بگم براش؟وسیله اینا گیر میده مجبور میشیم بخریم چون داد میزنه گلوش میگیره

یادم رفت اینو هم بگم از یه مشاور شنیدم می گفت ب ای اینکه رفتاری رو در بچه ها اصلاح کنین باید به رفتار بدش بی توجه باشین و رفتار خوبشو تشویق کنین 

اینکه میگین با داد و بی داد بع خواسته اش میرسه در واقع اون داره این طوری شما رو کنترل میکنه و نقطه ضعف دادین دستش . اگه چند بار مقاومت کنین و اون شکست بخوره دیگه ادامه نمیده. البته می تونین جلوگیری هم کنین اگه چیزی میخاد که زیاد براتون دردسر نداره همون اول قبول کنین تا کار به دادو بی داد نرسه .

خواسته های کودک رو در سه دسته قرار بدین 

یه سری رو همون موقع که گفت برآورده کنین

یه سری بهش زمان کوتاه مدت بدین و بهش بگین مثلا چند روز دیگه انجام میدم 

یه سری رو بلند مدت زمان بدین و بگین مثلا واسه تولدت یا ماه دیگه انجام میدیم 

این طوری صبر و تحمل کردن رو هم یاد میگیره