2777
2789
نمیدونم چ کیف وکفشی بخرم مانتو

کیف که یه کوله بگیر کم حجم باشه و مشکی باشه

منکه کیف دستی میبردم

ولی فعلا برای ترم اول یه کوله اینطوری بگیر کفش که مهم نیسک فقط مجلسی طور نباشه 

مانتو هم یکی مشکی فعلا بگیر ترم اول برو دانشگاه ببین حراست دانشگاه تا کجا اوکیه

تیپ ترم بالایی ها و بقیه و ببین دستت میاد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترم اولی؟ اگر نوورودی کلاسهای شما چند هفته دیرتر برگزار می‌شه. می‌تونی چند روز زودتر بری تیپ هم‌دانشگاهی‌هات رو ببینی، بعد بری خرید. دانشگاه من چون تو سطح شهر چند تا مجموعه داره، تیپ دانشجوهای هرکدومشون با هم متفاوته. اگر بچه‌های دانشکده ما بخوان با سر و لباس همیشگی به کمپس اصلی برن، راهشون نمی‌دن!

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
یکم استرس و شوق دارم خیلی طبیعیه؟

آره ولی ترم‌ اول زیاد خودتو هیجانی نشون نده

تا حد امکان تو اگیپ ها و دورهمی های مختلط نرو

مخصوصا دو ترم اول

بعد که دستت اومد هرکاری دلت میخواد بکن

تو دانشگاه همه منتظر یه جرقه هستن تا یکی و بیارن تو چشم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...